Lasă mână spune ce vrei kinder sau suc? Alege._.
Nici una nici alta. Dar daca oferi 100 de dolari, sunt mai mult decat incantat sa-i accept.
Bani nu aduc fericirea adevărat Niciodată.
Nu-ți dau nici suc nici kinder -_-
"Bani nu aduc fericirea adevărat Niciodată."
Cel mai basic lucru pe care ai putea sa-l spui. Mai spune-mi asta si cand o sa ajungi miliardar. Oamenii saraci mereu spun ca banii nu aduc fericirea, pentru ca nu au avut niciodata bani ca sa vada cum e. Eu sunt de parere ca banii aduc fericirea. Sunt cel mai fericit cand am bani pe care pot sa-i cheltui pe chestii care nu-mi vor folosi niciodata, dar care ma fac fericit pe moment. Nu traim niciodata la nesfarsit, asa ca trebuie sa ne bucuram de micile lucruri care ne fac fericiti, banii si posibilitatea de a face tot ce vrem cu ei, este unul din acele lucruri.
Dacă ai ajunsa sa crezi ca bani sunt fericirea adevărat nu mai avem ce discuta tu pe drumul tău eu pe drumul meu
tu crezi ca bani aduc adevărata fericire
)))))) te înșeli groaznic rău de tot pentru mine omul care pune fericirea adevărat în bani nu există omul acela pentru mine
Inseamna ca nimeni de pe planeta asta nu exista pentru tine. Nu exista om care sa inceapa sa planga daca i se ofera bani. Nu ai sa vezi asa ceva.
Apropo, am vazut un raspuns recent de al tau in care ai spus ca iti iei un al doilea job. Ala pentru ce e? Nu e pentru bani? Sau ce, il faci asa pe gratis? E caritate sau voluntariat? Ai spus ca vrei sa strangi bani cat mai multi si sa-i bagi intr-un cont pe care l-ai facut.
Daca ai de gand sa pari cineva neinteresat de bani, nu mai posta exact opusul mai inainte, ca te dai de gol singur.
Sa spui ca nu-ti pasa de bani. Nu te cred. Nici macar putin.
Da am sa încep sa muncesc pe plaja alături de colegi de anul trecut care am muncit cu ei împreună pe plaja am vorbit cu ei și abia aștept sa ma vadă toți și eu pe ei și voi lucra pe plaja ajuturi de prieteni mei nu pentru bani
bani aceia am sai strâng acolo pentru ca am văzut ca nu-i bine ce faceam cu bani adică i cheltuiam aiurea atata tot
și mai dădeam cui ii trebuie și înapoi nu-i mai vedeam
asa ca am zis mai am sa-i pun acolo decât sai mai cheltui aiurea
și când îmi trebuie îmi iau ceva și aia
Nui nevoie sa ma crezi nici nu am ce să-ți demonstrez pe mine ma vede el îmi ajunge asta
Muncesti ca sa faci bani care-i dai pe degeaba? Fraier esti.
El? Care el?
Cum care el
Pai dacă pot sa-i fac ce are daca muncesc degeaba lasa sa muncesc degeaba ca pot sa fac și mai mulți dacă vreau dar nu vad de ce sa fac mai mulți nu am face cu ei sunt mulțumit cu cât câștiga și cât am
Exact ce am intrebat, care el? E vreo persoana comuna pe care o stim amandoi si nu-mi dau eu seama? Ca pana acum nu am vorbit de nici un el.
Daca nu ai ce face cu ei, am eu. Poti sa mi-i dai mie, ca ii bag intr-un joc cu care sunt obsedat. Am bagat peste 600 de dolari in jocul asta (mi-e lene sai convertesc in lei), si alte cateva sute de dolari nu mi-ar strica.
Dece stai dau ție sai bagi într-un joc când la gara am niște copilași care îmi sunt dragi și mai bine le iau dulciuri și Shaorma sa fie și ca mine cu burtica
Sper ca esti constient ca le faci mai mult rau decat bine, nu? Sa le sustii stilul lor de viata inseamna sa ii incurajezi la cersit.
P.S. Nu eram pe bune cand ti-am cerut bani, ziceam in gluma, nu am nevoie de banii tai.
Dacă și niște dulciuri și o Sharoma vezi mult nu mai știu ce sa spun Maiky
Maiky? Te duci rau pe langa.
Nu e ca vad mult, doar ca asta e o incurajare la cersit. Le dai tu o data, le mai da altul alta data, si tot asa, o sa zica, ca de ce sa munceasca pentru ceva, daca o pot obtine prin a cersi?
Si o bomboana daca le dai, ii incurajezi sa cerseasca mai departe.
Sunt doar niște copii am întâlnit exactă ca tine mulți în realitate și nu mă așteptam la ei sa înțeleagă și nici la tine dacă ai ajuns sa vezi o bomba mult e greu să-ți dai seama oricum nu ma aștept să-ți dai seama miki
Hai sa-ti spun ceva interesant, sunt cu 2 ani mai mare ca tine. Nu sunt copil.
Ce surpriza
Ce e mai surprinzator e ca tu ai si minte de un mos de 80 de ani si una de un copil de 10 ani in acelasi timp.
E uite asta este dea dreptul interesant Maihi
Spune asta unor oameni prapaditi si sigur or sa te creada ori spune asta unei persoane care trebuie sa fie operat si nu are bani,SAre de ales ori se opereaza ori crapa,ori ramane cu dureri asa in continuare.
Deci acea persoana daca ar avea bani sa isi rezolve problemele,oare tu ce crezi o sa fie fericit cu adevarat sau nu?
Bani nu aduc fericirea zici tu? Ba ce o aduc, unde pui ca o si intretine.
Tie iti plac florile? Daca cineva iti da flori iti plac? Asata daca esti femeie.Ei afla ca florile alea is cuparate cu bani
Poti trai fara bani? Cum? Deci banii misca totul, absolut totul in universul asta.
Fara bani nu poti face nici sex daca nu ai bani sa cumperi prezervativ si partenerul nu vrea fara ce faci? Tai o oaie iei intestinele sa faci prezervativ sau ce?
Banii multi te fac nu fericit te fac superfericit Pina la urma cei fericirea? Este o placere de moment, ori un gind atunci cand il ai. Daca poti satisface aceste placeri esti fericit.
Cu cit ai mai multi bani, cu atit poti sa iti satisfaci mai multe placeri, deci despre ce desene animate vorbim aici?
Este clar și cu tine. Nu am treaba cu oamenii car pune bani pe primul loc și nici timp pentru oamenii care crede ca bani sunt adevărata fericire de mine stai departe.
Cei ăla?
Kendel unde este poza? -_-
Pun una mai frumoasa
Arata aicia sa vad și eu -_- și după îți arată eu una sa vezi cum arată acolo-_-
Https://ibb.co/ygWbcXq ia uite aicia kendel -_-
Șterge poza -_- am văzut destule. Să-ți fie rușine kendel-_-
Am și suc dulce -_- poți ale care vrei tu -_-
https://ibb.co/pXRJCw9
Ce se aseamănă se adună.