Am suferit enorm după o despărțire, am suferit aproximativ 2 luni de zile insa dintr-o dată mă trezesc cu o schimbare totala în mine fiind zi de zi tot mai fericit. O fericire venită de nicăieri. Totul era perfect, frumos până într-un moment în care in mașina cu doua persoane constat că suntem conectați mental. Practic noi vorbeam insa nu era nevoie sa ne folosim vocile ci pur și simplu auzi persoana de langa tine in mintea ta.m-am speriat și am început să îi întreb dacă este adevărat că noi vb in acele momente. Nu le-a plăcut că am deschis gura și au insistat să tac și să fiu cuminte. După o noapte întreagă de frica, stări ciudate când iese soarele pe cer tipul de la volan oprește procesul iar in acele momente în mine intra un val de fericire care mă da jos din masina, mă pun sa fug urlând din toate puterile din cauza fericirii moment în care mă și dezbrac din respect pentru Divin. După 20 de zile de spitalizare merg direct la tipul respectiv să-i cer explicații. Ce s-a întâmplat? De ce șimt că se rupe sufletul din mine? am dureri sufletești de simt că nu mai pot.mi-au spus că ei nu mi-au făcut nimic și că sa stau liniștit 3 luni și am să văd rezultatul după. Zis și făcut, a fost greu cele 3 luni insa după perioada in apartamentul unei prietene povestit, dintr-o dată simt o stare ciudata și se întâmplă din nou. Mă conectez cu ea însă frica mă face să tremur mă roagă să mă întind în pat și să nu a uit la ea. Am închis ochii și ea își mișcă mâinile iar eu simțeam că inima mea își mișcă pozitia in interior, parca era un masaj interior dar totuși de speriat. Când o rog sa se oprească ea se uită țintă în ochii mei si-mi spune Nod.ai un nod in chakra inimii "suferință". Plec în viteza spre casa, deschid ușa iar nepotul meu se juca cu kendama. El e foarte bun, o mânuiește foarte bine dar dintr-o dată o învârte în fața mea atat de rapid încât se inoada într-un hal fara de hal iar îl zâmbind îmi întinde kendama și-mi spune că e pentru mine.m-am speriat și nu am vrut să-l deznod dar după 5 zile când chestiile astea paranormale au disparut, într-o dimineață am mers spre kendama, am zâmbit și am desnodat un nod mic, nici nu m-am uimit faptul că am ajuns de la lucru și el avea cu totul alta ață. L-am întrebat de ce a schimbat-o și mi-a răspuns că aia avea unnod, am zâmbit conștient fiind că el nu știe ce e la mijloc.eu sunt responsabil de ce spun dar nu pot fii responsabil de ceea ce se înțelege. Multumesc
Ți-am răspuns din greșeală mai jos, îmi cer scuze.
Nu are nici o legatura tulburare bipolara cu pananormalul si pur ai starii asa din senin de fericire, tristete fara motiv
Am fost diagnosticat cu bipolaritate după ce m-am dezbrăcat în pielea goală pe autostrada Timișoara într-un extaz de fericire. După chestia asta, m-am conectat mental cu o tipa... Comunicare telepatica... Bipolaritatea are legătură cu paranormalul, asta pentru cei ce știu cu adevărat despre ce vb.
Am avut două psihoze acute. Un medic spune că aș fii bipolar altul nu.
Cred ca esti troll.
Daca nu esti troll inseamna ca esti in mijlocul unei psihoze daca spui ca bipolaritatea are legatura cu paranormalul.
Daca esti in starea depresiva mergi la un profesionist sa iti dea ceva pentru depresie.
Inima
In chakra inimii am. Am putea lua legătura sa vb mai multe despre acest subiect?
Cum se manifesta la tine?