anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cineva mă denigrează pe Facebook. Spune despre mine numai lucruri rele, minciuni și calomnii. Eu nu am găsit postările respective, probabil m-a blocat pe Facebook ca să nu le găsesc. Dar toți oamenii (și cunoscuți și necunoscuți mie) au văzut acele postări. Cei cunoscuți nu mi-au spus nimic, ei știu că nu este adevărat ce scrie acolo și nu mi-au spus nimic în fața.
Cei care nu mă cunosc cred toate calomniile scrise pe Facebook despre mine, râd și își bat joc de mine.
De vreo patru ani se întâmplă lucrul ăsta.
Eu lucrez de 11 ani. Colegii mei sunt de treabă, dar nu mi-au spus nimic despre asta, ei știu că nu este adevărat ce scrie acolo.
Dar pe strada, oamenii care nu mă cunosc râd de mine și mă batjocoresc. Eu i-am ignorat mereu.
Nu știu ce să fac în situația asta. Persoana care mă calomniază (nu știu cine este) postează mereu. Asta știu din ceea ce spun necunoscuții pe strada despre mine.
Am crezut mult timp că mi se pare, că nu poate fi vorba despre mine. Dar se întâmplă de mult timp și este evident. Din cauza acelor zvonuri, nu sunt respectată. Când merg într-un magazin oarecare, angajații se uită lung la mine, râd. Eu sunt mereu serioasa și ignor orice comentariu, orice aluzie.
Cum as putea sa găsesc acele postări care mă denigrează?
Ce aș putea să fac?

2 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Sa mai faci un cont de Facebook si sa verifici, iar pe urma mergi cu postarile alea la poliție poate reușești ceva.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar de unde stii de ele? Si te cunoaste tot orasul? Pai asta este ceva...

Adica esti 100% sigura ca exista astfel de postari? Le-ai vazut? Daca da, poti oricand sa le dai report sau sa vorbesti cu persoana respectiva.

Daca nu, intreaba persoanele care le-au vazut despre cine este vorba.