"sa'l blestem"...deci e baiat...nu crezi ca ar fi mai eficient sa'i dai un picior in c* ? Nu o sa dureze foarte mult durerea da crede'ma ca numa te prostesti cu blestemele astea ...Nu e asa de usor cum iti inchipui...pai iti imaginezi ce ar fi lumea asta daca s'r putea face asa usor blestemele? Am crezut foarte mult in magie si chestii de genu nu stiu de ce... pur si simplu ma pasioneaza chestiile astea...bineinteles sa citesc despre asta nu sa si practic ca doar nu is nebuna... da oricum din cate am citit crede'ma ca nici nu are rost sa te apuci...mai bine ramai la prima varianta si da'i un picior in
Cati ani ai? tu auzy ce vorbesti? crezi ca e bine ce vrei sa faci? si daca te dispera ce? dispera-l si tu!
si chiar daca stiu ca o sa prymesc stupid si nefolositor nu ezit sa-ti spuna ca Dumnezeu te vede si te va pedepsi!
pa!
Ce zici de asta.
Te blestem sa ma lasi dracul in pace odata!
Si poate spre norocu tau scapi dracul de el.
pa-pa!. ti pup:*:*
si cum au zis si ceilalti blestemul nu e ce`a mai buna arma de razbunare... Dumnezeu e sus si vede!
Bene... sa clarificam niste lucruri:
1. sunt in stare sa fac un blestem
2. nu cred in D-zeu
3. am pus intrebarea doar ca sa vad ce raspunsuri pot primi k deja l-am aranjat pe fraier
pup si mersi pentru raspunsuri :-p
Nu e un blestem, dar e bine sa spui mereu celor care te enerveaza ce spunea parintele Arsenie Boca tuturor"Mancavar raiul sa va manance"
Blestemul nu este o solutie, mai intai nu-i arata ca te afecteaza, apoi fie il rasplatesti cu aceeasi moneda dar zambind.ca sa il disperi, fie indiferenta totala rezultatul este si mai frumos.
Stiu cum e.si pe mine ma dispera mai multe persoane... e ingrozitor sa le auzi in fiecare zi cum te fac in toate felurile.si dau vina pe tine pentru nimic.In momentul asta nu mai pot sa ma gandesc la "ma vede dumnezeu si ma bate". asta este imi asum pacatul. Daca nu actioneaza inca.actionez eu
Fallen4Angels întreabă: