Fantoma are o înălțime cu 26 cm mai mică ca camera. Camera are o înălțime de 300 cm. Unghiul dintre latura care unește vârful capului fantomei cu podeaua de sub ușa camerei este de 30 de grade. Să se afle distanța dintre fantomă și ușa pe care victima ei urmează să intre.
Logic ca nu, dar sunt curios de ce experiente au parte uni, vezi ca am scris si subiecte stiintifice
Pai se cam bate cap in cap intrebarea ta. E ca si cu ai zice " hai sa vorbim de cum Dumnezeu a creat omul dar si cum omul se trage dintr.un stramos comun al maimutei". Ori una, ori alta. Nu are cum amandoua.
Nu prea ai cu cine discuta despre stiinta asa chesti de astea sunt mai populare cultural vorbind
De cand fenomenele paranormale si supranaturale au legatura cu stiinta?
Dar...cred ca am vazut un OZN. =]]
Acum vreo 5 ani am iesit in curte cu fratele meu sa ne cautam tatal.
Era la baie si eu avand pe atunci frica de intuneric am asteptat in curte.
Atunci am vazut 3 lumini la distante mici una de alta.
Una era deasupra si 2 sub. Cele de sub prima se miscau in cercuri si isi schimbau culorile.
Era destul de departe si acel obiect cobora in jos pe Pământ.Cobora cu viteza în linie dreaptă si acele lumini isi schimbau culorile in fiecare moment.
Da, pare ceva ireal si nimeni nu m-ar crede, dar noaptea vad numeroase avioane si pot sa fac cu usurinta diferenta.
Nu stiu ce a fost, dar inainte si pana acum n-am mai vazut asta desi in fiecare noapte ma uit la cerul instelat pret de mai mult timp.
Nu susțin faptul ca ar fi fost un OZN sau un eveniment inexplicabil, dar nu mai văzusem asa ceva si sunt curioasă sa stiu ce era.
Baga intrebare la Stiinta si Filozofie. Sunt destui destapti pe acolo cred.
De ce eu nu traiesc fenomene de astea cool, eu intr-o noapte am fost pe langa un cimitir nimic deosebit, numa alti traiesc chesti gen fuge moartele dupa ei, dupa mine nici alea nu invie, pai e frumos asa ceva, a vrut soramea sa ma sperie zero sanse
Esti sigura ca acele lumini nu erau niste lasere cu care se distrau unii?