anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cineva tot imi pune stupid la orice raspuns pe care il postez. Daca nu ma insel si am dreptate, acel cineva sa imi zica daca are vreo problema cu mine si nu ma inghite... spuneti fratilor ca nu ma deranjeaza, daca va deranjez, nu voi mai accesa saitul acesta de acum inaintebig grin.

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Cum la prima adiere parasesti barca de frica ca o sa se rastoarne?raised eyebrowsAlex, in viata o sa dai de frustrati la tot pasul.De ce sa iti bati capul cu unii care in lipsa de argumente iti dau nefolositor si stupid.Compatimeste-i! Sau tu crezi ca toti te vor placea? Nu.Mereu va fi un Gica Contra.Sau mai multi.Asa ca, lasa-ioh go on

5 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

:-J nu mai baga in seama voturile

sunt destui care voteaza "stupid" sau "nefolositor" la tot ce nu le convine.
Si eu am luat la unele intrebari fara nici un motiv...asta e:-J

| Narfundo a răspuns:

Nu o sa il parasesc bulebule.Nici eu nu te inghit pe tinehappy. Daca as fi primit mesajul de la o persoana care m-ar fi surprins poatewinking.

| bulebule a răspuns:

Io nu te-nghit, hehe. Asta-nseamna c-o sa parasesti site-ul? sad

| bulebule a răspuns:

Mah, si eu care credeam ca la 16 ani ti se dezvolta cat de cat simtu` umorului si de ce nu, al ironiei.
Nu trebuie sa ma-nghiti, nu-s baiat, HEHE.

| alexel a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa-ti citesti raspunsurile date. Si eventual sa le compari cu celelalte care s-au dat. Si nu ma refer la ce link-uri ai scris.winking