Bro... tinand cont ca de cateva ori te-am fericit cu un stupid, sau chiar 2 tu ce crezi?
votez raspunsul ca doar nu esti frate cu tata!
De cele mai multe ori, intai votez un raspuns si abia dupa aia ma uit sa vad cine l-a dat... daca nu uit. Si, evident, votez toate raspunsurile la intrebarile mele.
Eu nu dau voturi la raspunsuri, aleg doar raspunsul castigator la intrebarile mele. Si intotdeauna am ales rapunsul, fara sa ma uit la cine l-a dat.
Eu apreciez raspunsul, pentru ca asa este corect sa procedam, tinand seama de faptul ca, rolul TPU este de a ajuta si nu am fi de nici un ajutor, daca am aprecia raspunsurile dupa cum ne sunt sau nu simpatici, cei care le dau.
Am observat ca sunt grupe de useri care se voteaza intre ei si care nu prea dau voturi favorabile celorlalti, chiar daca raspunsurile acelora sunt de calitate. Acest lucru nu mi se pare corect.
Nu sunt de acord cu parerea exprimata de Gabry ca ar trebui sa votam doar raspunsurile la intrebarile puse de noi, pentru ca tocmai aici este secretul de a urmari si raspunsurile altora la tot felul de intrebari, pentru ca asa putem sa avem si noi ocazia de a ne mai completa cunostintele si de a cunoaste modul cum concep altii raspunsurile la diferite intrebari. Facem cu alte cuvinte un fel de schimb de experienta, ori de opinii si cred ca nu este decat benefic acest lucru.
Il felici pe Bro pentru intrebare pentru ca, este o preocupare a multora dintre noi.
Sunt useri care au pus intrebari si nici nu am revenit pentru a selectiona raspunsul cel mai bun, cel mai potrivit, lucru care nu mi se pare corect, mai ales ca altii s-au ostenit sa-i dea raspunsuri. Cine a pus o intrebare, trebuie sa urmareasca raspunsul, pentru ca altfel munca noastra nu-si are rostul. Cred ca din acest punct de vedere toti am avut neimpliniri pentru ca, nici userii si nici Administratia nu a revenit sa urmareasca daca la intrebarile puse, s-au dat raspunsuri si daca, cel in cauza, a facut selectia acelor raspunsuri pentru a-l alege pe cel mai potrivit, in opinia sa.
Eu nu votez pentru ca nu pot in rst cred ca oarecum as fii influentata si de persoana care raspunhde si sunt sincera
Nu cunosc pe cineva de aici sa pot spune ca votez dupa om...categoric votez raspunsul...de multe ori citesc direct raspunsul si nu ma uit cine l-a dat...si oricum si daca cineva ar vota omul crezi ca ar recunoaste? eu nu prea cred
Votez raspunsul!
De multe ori am vazut cate un raspuns amuzant votat cu stupid. Ceea ce nu mi se pare foarte corect, daca nu avea nimeni voie sa faca o gluma atunci nu se mai putea vota cu amuzant.Stupidul trebuie dat la un raspuns care nu are nimic de aface cu tema.Deci uite si cazuri cand utilizatorul respectiv nu a stiut vota...
(am derivat de la subiect, dar nu m-am putut abtine)
Chestia e ca nu e important daca raspunsul ala e dat de cutarica, ii dau votul care il merita. Daca cutarica care il simpatizez a dat un raspuns stupid, stupid ii dau(desi nu am intalnit cazuri)
Si dupa parerea mea, ar trebui sa dam voturi doar la raspunsul de la intrebarile noastre, pentru ca nu avem de unde sa stim daca raspunsul i-a fost pe plac utilizatorului care a pus intrebarea!
Avand in vedere ca nu cunosc pe nimeni de aici(cel putin nu ca sa pot vota persoana) votez intotdeauna raspunsul! Si chiar daca as cunoaste tot la fel as proceda, pentru ca asa mi se pare corect.
votez raspunsul.desi nu mereu, sa spunem ca uneori evit...cred ca sunt cateva persoane carora nu le dau stupid, chiar daca raspunsul respectiv cere.
insa stupid nu dau niciodata aiurea, nu urmaresc o persoana doar pentru ca am avut o disputa pe site, pentru ca ar insemna sa dau tuturor utilizatorilor.glumesc.
au fost cateva persoane cu care am intrat in conflict aici: bittersweet- a fost un schimb de replici pe tema religioasa, caruia am preferat sa'i pun punct.peste catva timp am intalnit raspunsurile ei. m'au amuzat, le'am votat.era un utilizator, regis, cred ca l'am si jignit intr'un schimb de replici.cand i'am citit si alte postari si le'am considerat inteligente, le'am votat.cat de nebun sa fii sa dai stupid unui raspuns inteligent, doar pentru ca te'a deranjat userul? apoi e secretel, cu care m-am certat de am ajuns in stadiul sa o blochez, simteam ca e nebuna, ca vorbesc singura, am catalogat'o gresit atunci. dupa catva timp ne'am intersectat iar pe site, mi-am schimbat parerea, avea raspunsuri bune, am deblocat'o, mi-am cerut scuze.
iti amintesti razboiul cu ingineru'? pana si pe el imi venea cateodata sa'l votez amuzant, dar ma razgandeam repede, caci altfel riscam sa fiu interpretata eronat.cu un vot, s'ar fi indragostit dracu' de mine
Eu votez raspunsul
sa spunem ca ar fi un expert TPU si naa... daca e expert nu ne mai uitam la raspuns. e expert si merita "inteligent" + "folositor"
nuuuu...gresit
ar putea da un raspuns de tot rasu.si stupid.
deci. RASPUNSUL :d
Recunosc, am cativa useri dragi carora n-o sa le dau stupid niciodata, pe care nu-i voi corecta on line (o fac in privat). In schimb, dau cu marinimie amuzant si inteligent si celor care nu-mi sunt atat de simpatici atunci cand merita. Incerc sa-mi inving subiectivitatea, dar se pare ca-i apanajul omului. Greu, of! Ce mi-am mai propus e sa nu mai dau atatea stupide, dar nu-mi prea iese.
Allinna, ce om votezi tu, draga? Ca tu n-ai niciun vot acordat, la nicio categorie.=)
MadaAwwr întreabă: