| X3N0N a întrebat:

Citind diverse intrebari ale unor utilizatori, am remarcat ca majoritatea nici nu isi infiripa in minte ideea de a ramane in Romania dupa ce termina liceul / facultatea. Sunt curios. chiar asa mult urasc Romania? Bun recunosc, Romania nu este o tara a posibilitatilor, nu este o tara in care luxul sa fie la ordinea zilei, dar totusi este o tara in care iti poti asigura un trai decent si in care cel mai important ai copilarit, in care ti-ai facut prieteni si cel mai important este locul in care te simti... "acasa". Nu infirm ideea ca eu nu voi pleca niciodata din Romania, dar nici nu ma gandesc sa o parasesc doar pe motivul ca aici nu-mi permit vila, masina si piscina. Sunt curios ce gandesc si altii. astept raspunsurile voastre.
PS: Funda dau doar daca cineva imi aduce argumente puternice pro/contra continuarea unei vieti in Romania.

Răspuns Câştigător
| A4DrIAn a răspuns:

Uite eu m-am mutat in Italia trbuia sa ma mut de mai mult dar. noh uite in Romania imi palcea foarte mult bunici ii numeam familie iar prieteni frati iar aici in Italia nu am pe nimeni.
Am convins parinti acum 5 ani sa mai ma lese inca 7 ani in Romania pana cand s-a sfarsit meam loat toate amintirle intr-o geana si am plecat iar acum imi voi revedea vechea viata abia la urmatoara vacanta de varasad.
Nu sunt bucuros ca am plecat mi-am lasat bunici care mau crescut de mic acolo.
Este ca si cum m-am renascut din nou.
Asta este tot ce am avut de spus.

Întrebări similare