anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Citind o intrebare unde era postat ceva de G.Calinescu despre femeie si am
vazut multe victime pe-acolo vreau sa pun si eu o intrebare, voi cind ne dati ce este al nostru inapoi? sau mai pe intelesul tuturor femeilor! cind dati ceea ce este al barbatilor inapoi? ca daca nu eram noi nu erati nici voi sau vreti sa va aduc aminte ce scrie in Biblie? "Voi marii foarte mult suferinta si insarcinarea ta; cu durere vei naste si dorintele tale se vor tine dupa barbatul tau, iar el v-a stapanii peste tine "

Răspuns Câştigător
| 100SweetSmile4you a răspuns:

Și,mă rog,ce vă datorăm? Viața?
După părerea ta,voi ne-ați dat viață (deh,așa zice Biblia,ca și cum scrierile din Biblie ar încuraja bărbații să aibă același fel de gândire ca al tău...),deci vă datorăm viețile noastre?
Dar dacă pentru o zi (sau mai multe),voi,cei care gândiți astfel ați fi izolați de restul lumii, mai ales de femei, oare ce ați face? Sunt curioasă să știu dacă ați rezista mai mult de câteva zile fără noi.

Și de unde ura aceasta pentru femei?
„mai pe înțelesul tuturor femeilor"
Ne desconsideri prea mult.Ne jignești indirect,într-un mod cât se poate de urât! Asemeni unui copil.Ei bine,ar trebui să știi că nu mai suntem cu „fete la fete,băieți la băieți".Suntem cu toții,bărbați și femei,pe o singură planetă. Măcar să ne respectăm unii pe alții! Egalitatea este cheia înțelegerii. Unii zic că noi vă datorăm ceva, alții că voi ne datorați noua diverse lucruri.Dar nu mai bine rămanem la egalitate, oferindu-ne reciproc înțelegere?
PS: De corectitudinea cu care ai copiat citatul din Biblie nu mă mai leg...

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Si cam ce-ai vrea tu inapoi? Coasta (aia de Drac) din care a fost creata femeia? E adevarat ca mai mult va masturbati decat faceti sex? Intr-adevar nu mai aveti nevoie de femei.Sau? A.am uitat,nici copii nu va mai doriti,ca e mai bine lesbi, sau singur, sau homo.

| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Ce`ai patit? Te`apuca talentele? Sau ce?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cand o zbura porcu'!
Iar tu, ca "barbat" ce te afli, cu siguranta esti stapan doar pe mana ta dreapta. Sau stanga...aia opusa celei cu care butonezi telecomanda.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gigiro,draguta acum nu mai sunt copii pe site? ce tare-n gurita esti cind altii posteaza ceva de genu cum ai raspuns tu, nu coasta de drac ne datorati ci trei coaste, din asta v-a facut Dumnezeu, ma mai chemi tu pe la tine sa ne jucam si-ai sa vezi daca mai vin, urito!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stimata doamna andra 1961 de mii, vad ca va pricepeti foarte bine exact cu va pricepeti la formula 1, doar aveti un barbat in casawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

100zweetSmile4you,apreciez raspunsul tau si vrau sa te asigur ca nu am nimic cu femeile,le ador, nu pe toate odata ca nu sunt nebun, am pus aceasta intrebare pentru a face putina galagie ca prea era liniste pe site laughing asa sunt eu, nu ma cunostiwinking