Murim din toate punctele de vedere, de la bani la clima totul e varza de parca s-au vorbit toate necazurile intre ele sa vina intr-unul.
În primul rând având în vedere că încă e pandemie si multe locuri de munca nu pot funcționa la parametri normali nu are cum sa creasca nici o economie.In al doi-le rand daca astea continuă să fure si sa faca rahaturi nu avem din nou nici o sansa se evoluăm.Iar in al trei-lea rand daca rahatul asta de vreme nu isi revine va fi din ce in ce mai nasol.Cel puțin din punct de vedere al domeniului forestier, construcțiilor Si a altor locuri de munca ce funcționează mult mai bine la un climat normal. Pentru ca la noi sunt foarte multe firme in domenii de genul.
Da o sa avem
si nu zice nici Citu nici Iohannis
o zice FMI din prezicerile lor
si de ce nu am aveam?
Romania nu e deloc dependenta de turism si alte servicii afectate de pandemie. Asa ca avem un avantaj din punctul asta de vedere.
Da, acelasi FMI care ne tine in datorii. Eu vreau sa vad efecte ale cresterii economice. Acei 500000 de someri ce zic?
Pai o sa le vezi la sfarsitul anului... nu?
Nu cred o iotă. Cred ca vom avea o scădere economică daca nu trece pandemia.
N.ar fi trebuit deja sa.l vedem sau sa.l simtim? Ne apropiem de jumatatea anului si parem mai saraci decat acum 2 ani.
Nu stiu, cred ca Citu delireaza=]]]]
Politicienii mint de când e lumea - abia acum ți-ai dat seama? Lăsând gluma, pandemia va duce la o criză economică deoarece foarte mulți oameni care lucrau în restaurante sau cluburi au devenit șomeri. Iar rata crescută a dus mereu, după cum ne învață istoria, la o criză economică. Va fi mai rău ca în 2008!
Logic ca stiu ca minte [desi pentru mine nu e un secret faptul ca Citu este o marioneta retarda], dar am pus intrebarea asta sa vad daca vin PNL-isti sau USR-isti ca suntserios care sa te contrazica cu cele mai tampite ''argumente''.
Normal,am crezut în pronosport,caritas,bingo, loto, trimite SMS și câștigi un OZN, votați alianța pisica+șoarece, etc. Pai normal că o să credem și asta, e in ADN-ul nostru să credem chestii din astea
Dar multi ii cred...
Da, pentru că oamenii sânt sătui de atâta minciuna, și speră că poate totuși într-un final macar de data asta sa fie adevărat, deși situația actuală nu tinde spre o creștere economică
Citu e o marioneta retarda, nu e vina lui. E vina lui Iohannis=]]]]]] Sau ma rog, Orban.