Am 'belit-o' daca iese Trump, dar rau de tot. Ala baga omenirea in razboi, la cat de rasist este si este un extremist prea fanatic si psihopat. Mai bine Clinton, chiar daca si aia are putin din Trump!
Ce rasa sunt mexicanii?
Sper sa castige Clinton. Desi,, reclama'' asta este foarte convingatoare :)) https://www.youtube.com/watch?v=ZbM6WbUw7Bs
Eu zic ca Clinton ar fi mai potrivita pentru presedintia Americii decat Trump si de aceea sigur o sa castige.
Nu stiu prea multe despre ei banuiesc si eu care ar putea fi, nu prea ma uit la stiri.
Simplu. O sa castige Clinton pentru ca are vagin. Trump o sa piarda pentru ca e mai terminat ca ea si pentru ca are penis.
Donald Trump pentru ca te face sa te gandest la McDonald's si pentru ca are lanterna
Abia astept sa si-o ia in bot Trump cu tot cu masele de oameni pe care-i cumpara ca sa-l voteze, bwuahahahahaha
Bine mai Hilary for prison
Daca il sustineai pe Bernie mai ziceam dar asa...
Nu sustin pe niciunul, dar nu vreau sa iasa Trump, nici intr-un caz maimutoiul ala.
"Mai bine Clinton"
mai maimutoi este doamna Clinton care nu are coloana vertebrala, mult mai pshihopata si mai fanatica decat Donald Trumpinel
Nu are nicio sansa sa iasa Trump, am zis mai sus, ca are ceva din Trump si aceasta 'mirifica' Clinton, oricum... ea iese!