Nu cred. Daca era asa aparea pe la TV mai des si Kanal D ul numai despre asta vorbea
Si eu chiar am crezut ca e reala
Dar in Romania nu cred ca s-ar "dezbate" subiecte de genu' la TV
E nu. Doar sa faca audienta zau asa.
Si lasa, daca o sa fie o sirena, o sa fii prima care afla :3
Eu vorbeam serios cand am pus intrebarea :3
Am intrebat daca e real sau nu, caci nici eu nu stiu ce sa cred.
Scuza-ma dar iti spun adevarul...sirenele sunt doar niste mituri
Alea sunt imagini dintr-un documentar care s-a dat pe Animal Planet si Discovery acum cativa ani si sunt facute pe calculator, nu sunt reale.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mermaids:_The_Body_Found
Deci daca eu imi iau un costum de peste, sirena...etc,o sa fiu la fel de convingator.Ma mira cum de nici un video/foto nu au o calitate buna.Nici nu am remarcat,, sirena,, de la inceput, doar cand a sarit in apa. Vrajeli si abureli la tot pasul. Unde putea sa traiesca o sirena? Sa presupunem ca era foarte inteligenta, umana chiar. Unde se baga atat de bine incat sa nu fie vazuta de nimeni?
Te rog, purtator oficial de cuvant al doamnelor respectabile care se ocupa cu trotuarele din Romania.Peste e doar o porecla, ca,, popa,, de ex.
Buna
A fost data si la tv.
Cat de real este, nu stim.
Dar la cate se fac in ziua de azi doar pentru audiente...
O zi buna
Daca intrebare era pusa unor fetite de 10 ani care s-a uitat de H2O (desene animate), poate ar fi plauzbil
Totusi, se cunoaste cazul unei fetite care s-a nascut cu picioarele lipite(sindromul sirenei)Desi doctorii nu-i dadeau mai mult de cateva zile de trait, fetita a trait 10 ani!
Poftim link
http://cultural.bzi.ro/povestea-cutremuratoare-a-fetitei-sirena-video-17660
Exista sirene.nu mai vorbiti daca nu stiti.s-a facut si un serial despre ele:H2O
Logic,pai unde ar putea exista o creatura care seamana cu un peste?
Cea mai slaba replica a ta de pana acum, domnule purtator de cuvant al tuturor doamnelor respetabile ce se ocupa cu trotuarele din Romania
ionutmihai2002 întreabă:
Sofoclus întreabă: