Sub nici o forma sa nu te atingi de coca! Coacaina iti da dependenta inca de la primele utilizari si in plus cand nu mai ai devi maniaco-depresiv. Si cum tu deja esti depresiv, situatia ta va deveni si mai grava. Nu fi prost! Eu am fost rugat cu coca, si nu am vrut sa trag. Puteam sa trag pe gratis, dar nu am vrut. Lasa-te de aparate si nici nu te mai gandi la droage! Nu te distruge de unul singur!
Și atunci ce sa fac bro că atracție la femei am dar sunt tăcut, nu dețin arta seducției sunt plictisitor! Alea îți dau o stare de euforie și devii sociabil! Eu sunt supărat mereu și de aia sunt așa cred, am depresie urâtă, parșivă
Iarba, daca n-ai tras niciodata, o sa iti dea filme urate si o sa iti distruga creierii si mai rau. Eu am bagat iarba si hasis, atat. Nu mi-s-a parut uau. Mai bine baga 4-5 beri sa vezi ce efect au
Spune-i băgai mințile în cap ca asta o ia pe arătură
Așa e personalitatea mea nu cred că mai pot schimba asta, e ceva nativ cu care te naști
Am luat-o de mult pe arătură de când joc la păcănele
Câți bani bagi în așa ceva?
De te nenorocești, de nu mai ai nici de mâncare, am pierdut și ieri îmi merit soarta, e ciudat că nu am tupeu sa mă sinucid că eram mai câștigat dacă eram mort decât viu
Frate trebuie sa renunti la aparate și sa nu te apuci Niciodată de droguri ca este jale și nu-i de joaca și glumit cu asa ceva ai grija cu drogurile eu cunosc și știu foarte enorm de bine mulți cum au ajuns din cauza la alea mi-am pierdut prieteni din copilărie cu rahaturile alea erau zombi stăteau în piciore inconștienți de ei... Multe...
Bag pl in ele de aparate m-au distrus
Doar el singur se poate salva. Noi putem doar sa ii dam sfaturi. Dar el parca vrea sa se auto distruga. In loc sa isi faca bine, vrea sa isi faca rau
Și eu la la fel bag... In ele de droguri și aparate cine morți lor le-au învientat ca nenorocești oamenii pe capete și le distruge sănătatea și viețile
Frate el vrea sa nu mai bage bani în rahaturile alea da uite ca și el este prost rău nu-și da seama că-și distrugea viața
Yoga ajuta la detoxifiere ca idee gen...da mai știu eu acum face el. Fața la șpagatu
Salut! Înțeleg că te afli într-o situație gravă, însă o vei agrava și mai tare recurgând la astfel de metode. Îți recomand să vorbești cu un psiholog, este o alternativă cu mult mai sănătoasă. Tu crezi că oamenii care consumă astfel de substanțe devin mai sociabili? Nu. Totul ține de abilitățile tale de comunicare, însă sunt sigur că ai putea discuta cu persoane, dacă ai vrea. Nu sunt omul potrivit care să îți spună dacă ai depresie sau nu, dar roagă-te să nu ai așa ceva. Cât despre fete, nu este nevoie să furi fata nimănui. Nu îi impui acel sentiment de siguranță prin faptul că bați pe cineva, sau cel puțin nu oricărei fete. Ai câteva nedumeriri și întrebări în legătură cu situația ta. Este de înțeles. Revin la prima idee și îți recomand din nou să ajungi și pe la un psiholog. Merită încercat.
Am depresie de 17 ani
Frate problema ta este aparatele dacă nu renunti la rahaturile alea om nu te faci sa ști bine asta și dacă o dai în droguri ai belit **** rău de tot eu țiam zis
Asta îți mai lipsea Cocaina? Te faci ști cum? ce ai frate termina cu prostile renunță la aparte ca o sa te distrugă de tot.
Nu are legătură cu păcănele ci cu faptul că nu pot sa mă acept că sunt tăcut
Pai și cum vorbești atunci? Tu când te duci la magazi faci semne?
Nu sunt chiar așa de tăcut nebunule dar nici sociabil, parca fac parte din lumea Old Scholl nu asta de tâmpiți și tâmpite
Noapte bună ma pun la somn mâine munca aveți grija la aparatele alea și drogurile alea ca nu este nici de glumit nici de joaca și alte prosti nu va apucați de droguri în speranța că faceți bine o sa va distrugă sa atâta și după jale jale jale rău de tot aveți drija la prostile alea și nu va apucați Niciodată de droguri marijuana sau mai știu eu ce speci de drogrui mai sunt...
Noapte buna boss
Nu te apuca de prosti boss noapte bună.
Andrei1903 întreabă: