Nu cred ca o sa ai ocazia sa o cunosti, daca sta in fiecare pauza sa vorbeasca la telefon. Poate sta sa vorbeasca la telefon fix din motivul ca nu vrea sa cunoasca pe nimeni. Mai bine vorbesti cu cineva care chiar vrea sa discute, nu cu cineva care ignora socializarea.
Este o obsedata de telefon ca multe altele. Nu pierzi nimic daca nu o cunosti. Cauta una interesanta nu plictisita asta.
Nu cred ca din cateva cuvinte scrise de cineva despre o persoana iti poti da seama daca merita sa o cunosti sau nu.
Poate ca vorbitul la telefon e numai un pretext din cauza ca e timida si prefera in pauze sa vorbeasca la telefon cu persoane cunoscute, decat sa nu stie ce sa spuna colegilor pe care nu ii cunoaste inca.
Daca e timida are un motiv si mai bun sa nu vorbeasca cu ea. E aiurea sa stai sa scoti cuvintele cu clestele din gura cuiva ca nu sunt in stare sa vorbeasca.
Fiecare cu gandirea lui. Eu nu pot sa te contrazic cu asta, pentru ca oricine stie ce e mai bine pentru el, dar din fericire nu toti gandesc ca tine.
Cei care nu gandesc ca mine sunt cei timizi, mare surpriza.
Deja am vazut mai inainte ca tu imediat iti dai seama cum e cineva.
Am un bol magic, ce stii tu.
Eu cred ca e doar plictisita pentru ca nu cunoaste pe nimeni si nu prea are ce sa faca in clasa. Incearca sa te bagi in seama cu ea prin lucruri marunte si posibil in timp va veti cunoaste mai bine.