| User0987654321 a întrebat:

Colegii au aflat de contul meu de Youtube : ( I-am spus la un "prieten" la scoala despre contul meu de Youtube, si a fost vorba ca tinem intre noi secretul asta, dar a spus la alt coleg, apoi la altul si asa mai departe...Ma simt ciudat acum : ( Toata lumea ma intreaba ca am yt, ca fac, ca dreg, mai rad si asa mai departe. Canalul e unul serios, am 1500 abonati si postez videoclipuri cu Farming Simulator (gaming, doar vocea, nu cu camera). Ce sa fac sa uite de el? : (

12 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Stii cum se zice, auto ironia e cheia. Cand fac misto de tine sustinei ironic si tu "Asa e, ai dreptate, tu nu vezi cate like-uri facui la ultimu clip? e jalnic, intra si da-mi si tu un dislike sa fie la numar " si gata, crede-ma, se vor opri laughing insista cu auto ironia, si fii serios. E problema ta ce faci, nu trebuie sa dai socoteala decat la parinti happy

| User0987654321 explică (pentru Liviu):

Parintii sunt suta-mie de acord cu ceea ce fac, mai nou, am devenit Partener Giants Software ( creatorii Farming Simulator) si sunt foarte bucuros! happy Multumesc pentru sfat!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce sa uite, faci subscriberi noi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Chill, un sfert dintre adolescentii si somerii tarii se cred acum "creatori de continut", streameri samd. Nu ii pasa nimanui, e ca si cum ai avea cont de Instagram.

Spune-le tuturor ca faci live pe canale de gaming, si aia e. Oricum nu inseamna nimic, nu e nici o rusine.
Iar daca vrei sa ai vreodata succes in treaba asta, trebuie sa o faci natural, fara rusine.

| johnnny123 a răspuns:

Păi de ce ți-ai făcut canal de Youtube dacă nu vrei să știe nimeni de el?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai daca nu ai fost in stare sa iti pastrezi singur(a) secretul, nu poti avea pretentia la altii sa faca asta.
Ia-o ca pe o lectie pe viitor. Vrei sa pastrezi ceva secret? Atunci nu spui nimanui.

Or sa uite. Pana uita, se aboneaza si ei happy Daca s-au uitat, roaga-i sa dea subscribe.

| LisaJulie a răspuns:

Încearcă sa îi inviti sa se aboneze

| IL0VEDINER0 a răspuns:

De ce sa uite de el? Crezi ca Selly sau alti youtuberi nu au fost luati la misto? Trebuie sa treci prin rahaturile astea ca apoi sa faci bani din chestia asta.Mai raspundele si tu la o gluma buna dar in rest, ignora-i

| GeogG23 a răspuns:

Daca te intreaba cineva ce faci ii poti spune sa intre si sa vada concret. Ai urmaritori noi, vizualizari, etc. NU este o rusine in asta. Felicitari pentru cei abonati!