Adică restaurantele pot include mâncăruri pe bază de insecte, greieri, lăcuste, scorpioni, etc, pentru că sunt recunoscute la nivel european prin lege. S-ar putea ca insectele să fie mâncarea viitorului pentru că sunt ușor de crescut și pot reprezenta o sursă importantă de hrană în cazul în care planeta va deveni suprapopulată și mâncarea obișnuită nu va ajunge pentru toată lumea. Insectele se consumă deja cu precădere în africa și asia, ba chiar și în Germania am auzit că sunt restaurante cu meniuri specializate pe așa ceva.
Ai mânca așa ceva? Ți se pare normal, elegant? Ai advoca pentru aceasta idee?
Nu știu ce să zic, eu doar întreb. Sunt șocat în mare pare, în rest, doar confuz.
De ce nu, doar e o mâncare ca oricare alta, iar ce ni se pare astăzi ca fiind anormal datorită constrângerilor sociale poate în viitor să devină un lucru perfect normal, În societatea zilelor noastre există destule exemple relevante de lucruri care acum câteva zeci de ani erau de neconceput iar astăzi ni se par ca fiind normale.
Păi, să spunem că pizza și hamburgerii nu erau in trecut, acum cateva sute de ani. Ce mi se pare a fi ciudat și acceptat, ar fi melcii si caracatițele.
Mai este si altceva (în lumea modernă, ma refer, țările dezvoltate)?
Dar insecte? Cred că suntem foarte degradați în acel moment, indiferent cât de frumos este preparată acea mâncare.
Da, anumite insecte. Se refera la faptul ca poti comercializa acele insecte in magazine/restaurante.
DDCC întreabă: