Nu știu, dar nici eu nu aderez romanii și țiganii, infecte nații! Mainainte am fost sa cumpăr un cearceaf și o perna, ambele costau 85 de Ron și jegoasa îmi da rest 5 lei în loc sa îmi de a 15 lei, si i-am spus in fata, greu e matematica asta, la care *** se justifica ca manca și de aia, pai dacă mănânci ai pierderi de memorie sau ce naibii deci romanii si țiganii doar sa bârfească știu și sa fure, nație de hoți și needucați!
Tot la pomană, o femeie lua șnițelele de pe aperitevele rămase.
Nu o sa se întâmple asta fiindcă exista o ura ieșită din comun între romani și tigani. Dar ai dreptate, asa ar fi normal, dar acum în zilele noastre" anormalul o devenit o normalitate ".
Ai un sertar plin cu pungi in bucatarie, mananci paine la toate felurile de mancare posibile, faci tiktok-uri cu manele vechi, ai mileuri peste tot prin casa, nu iti faci dus zilnic dar te dai zilnic cu parfum (cel mai probabil, parfum Avon), esti rasist, zici de tigani ca fura dar tu furi mai rau ca ei, mananci 6-7 zile la rand acelasi fel de mancare, mergi la tara in fiecare weekend, dupa ce bei un suc speli sticla si o pastrezi in loc sa o arunci, maica-ta iti dadea 2-3 lei pe zi cand erai la scoala.
Nu te duci la vot, ai icoane prin casa, ai ultimul model de iPhone indiferent daca ai salariu 1000 de euro sau 800 de ron, pupi moaste, te duci la preot sa iti bage pe gat aceeasi lingura pe care a bagat-o la inca 500 de oameni, ai masina second hand, acasa mananci covrigi cu zacusa si cand iesi la o terasa bei limoncello, cand mergi la mare bei bere si mananci hamsii, nu speli marti, joi, vineri, luni, sambata si duminica fiindca "nu e bine".
Esti prea tripat pe romani
Doar nu ești arab sau japonez ești roman
Ști ca nu suntem toți oameni de rahat
Și defectele ce le ai scris sunt peste tot la oameni nu le au inventat romani
Și restul pe care ii jignești au ales sau cum
Ești frustrat rău
Tu ești genul ăla prost de roman care nu își vede de treaba
Degeaba arăți cu degetul ca nu ești exemplu bun
Ba nu ma placi da-mi ingor, ai mult timp liber de ți-l pierzi cu mine
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: