CONCURS: Care e cel mai creativ cadou primit vreodata?

CONCURS: Care e cel mai creativ cadou primit vreodata?
Later edit: Va multumim tare mult tuturor pentru participare. Premiul a fost castigat de Klepto :)

Oare ce si-ar dori?, Ce i-ar placea sa primeasca?, Ce cadou frumos as putea sa iau?
Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care ne chinuie de fiecare data in decembrie sau in preajma ocaziilor importante din viata noastra si a celor dragi. 

Pentru ca stim ce inseamna sa te framanti in cautarea cadoului perfect, anul acesta vrem sa va scapam de niste griji si sa va povestim despre super-prietenii nostri de la Exciting.ro, maestrii darurilor personalizate si facute cu mult, mult suflet. La ei pe site va asteapta cutii muzicale, bijuterii, tricouri, agende si jucarii, toate personalizabile si facute cat mai pe gustul celui care urmeaza sa le primeasca.

Si ca sa experimentati pe propriile simturi cat de tare e cand primesti un dar neasteptat si facut special pentru tine, va invitam la concurs. Cei de la Exciting.ro vor oferi o cutie muzicala personalizata celui mai interesant raspuns la intrebarea: Care e cel mai creativ cadou pe care l-ai facut sau pe care l-ai primit vreodata? Premiul il puteti personaliza pentru voi sau pentru cineva drag.

Va asteptam raspunsurile pana pe 19 decembrie, la ora 12.00, si apoi anuntam cine-a castigat ceva similar minunatiilor din imaginea de mai jos :) Mult succes!

Alexandra - TPU
68 răspunsuri:
| MariaMarya a răspuns:

Pe al II-lea

| iuliannhsm97 a răspuns:

O chitara

| Florentinacik1 a răspuns:

Am primit o carte personalizata in care fetita mea era rolul principal din partea sotului.Mi-a placut foarte mult.

| Dulchycha a răspuns:

Bani

| Iordache_Tudor_1944 a răspuns:

Nu am primit nici o data un cadou primesc numai femeile!

| Cozma_Irina_1990 a răspuns:

Cel mai creativ cadou a fost o discoteca la capitala Discoteca Albion V/o recomand str. Bucuresti in centru,, daca ai fost mereu intr/o discoteca linistita asta e ceva care la inceput ti se pare ca visezi restul merita sa aflati acolo, ramii surprins cu fiecare pas ce il faci,,, codoul oferit a fost un digital, o bluzita

| Alexxa004 a răspuns:

Cel mai creativ cadou pe care l-am facut a fost o felicitare in forma de camasa pe care am confectionat-o eu si pe care am daruit-o unui prieten ce a fost placut surprins la primire. happy

Întrebări similare