Concurs: Care-i scenariul perfect pentru o intalnire de Dragobete?

Concurs: Care-i scenariul perfect pentru o intalnire de Dragobete?

In traditia noastra, Dragobetele este o sarbatoare a iubirii, o zi pe care ar trebui sa o petreci langa cel care ti-e drag. Alaturi de prietenii de la Farmec, va invitam la un concurs. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne povestiti care este scenariul vostru perfect pentru o intalnire de Dragobete. Unde v-ar placea sa mergeti? Ce-ati purta? Cum v-ati aranja?  Va asteptam comentariile, iar unul dintre acestea va castiga, prin tragere la sorti, un set din gama Farmec Natural, format dintr-un demachiant, o crema de corp, o crema de fata si-o crema de maini.

1 demachiant

1 crema de corp

1 crema de fata

1 crema de maini

Va asteptam comentariile pana pe 24 februarie.

P.S: Baieti, nu va sfiiti. Si voi puteti sa va inscrieti la concurs :) Punem pariu ca dragele voastre se vor bucura de premiu.

Alexandra - TPU

64 răspunsuri:
| FlorinaMadalina a răspuns:

Eu sunt o fire mai simpla. As fi fericita in orice loc atat timp cat sunt alaturi de persoana iubita! Iubirea nu consta in cadouri foarte scumpe si nu trebuie aratata doar de Dragobete sau de Ziua Indragostitilor, iubirea trebuie aratata in fiecare zi! Nu este necesar o zi speciala pentru a face un cadou persoanei iubite. Eu asa consider.

| Diankaa a răspuns:

Anul asta voi fi din nou singura de Dragobete, in sensul ca iubitul meu nu este langa mine fizic.In orice caz, putina imaginatie nu strica.Scenariu perfect,sincer nu exista si nici nu mi-ar placea sa fie perfect,fiindca trebuie sa existe putina sare si piper,iar piperul sa fie o cearta patimasa si neasteptata, apoi rapid o impacare imprevizibila. Iuitul meu este in armata acum in alta tara, iar eu il astept pana isi va termina slujba, insa daca printr-un absurd minunat ar fi langa mine, acesta ar fi cel mai frumos cadou.Nu imi place romantismul, imi place imprevizibilul si toate lucrurile ce nu sunt planificate, de aceea poate as vrea sa ma surprinda cu un zbor cu balonul, ori o cina la un restaurant atarnat de o cladire, ori pur si simplu sa ma prezinte odata si odata parintilor lui! laughing

| Racoti_Doina_1961 a răspuns:

Pe o insula pustie, fara laptop, telefon, etc.....doar noi 2 si o chitara

| Daliu_Monica_1979 a răspuns:

Mi-ar placea mult de tot un restaurant italienesc, unde m-as rasfata impreuna cu sotul meu. As alege o tinuta foarte feminina si un machiaj de seara si m-as bucura de fiecare minut petrecut acolo.

| dienuta1990 a răspuns:

Scenariul perfect pentru o zi speciala ca Dragobete este doar un vis pentru ca momentan nu am un iubit dar cred ca o surpriza frumoasa de Dragobete este urmatoarea pe care o am eu in cap acum.O cina romantica la lumina lumanarilor cu o mancare facuta special iar ca dar un buchet mare de trandafiri rosii care stim cu totii simbolizeaza pasiunea si dragostea.Eu m-as imbraca intr-o rochie rosie si as purta parul desfacut putin aranjat.

| axelyno a răspuns:

De Dragobeste mi-as dori ca vremea sa fie primavaratica, sa port un cojocel scurt rosu, fustita plisata de fara de liceu si botine si sa merg cu El la ceainarie, sa savuram muzica si ceaiuri alese in surdina

| Alinush09 a răspuns:

Sunt o fata sensibila, romantica, comunicativa si cu simtul umorului.Mi-ar placea ca de Dragobete iubitul meu sa ma duc in oras la o cina romantica pe urma sa inchireze o camera la un hotel sa fie inimioare pe jos o sampanie iar in baie multa spuma cu petale de trandafiri, As imbraca o rochita rosie din dantela as accesoriza-o cu niste cercei rosii sclipitoti si un plic alb. Ar fi cel mai frumos moment din viata mea si cadoul perfect oricum langa el totul e perfect.

| Privacy a răspuns:

In opinia mea cea mai frumoasa intalnire de Dragobete ar decurge astfel : noi doi, la mine acasa, intuneric, un film bun, flori, tinute lejere, prajituri, popcorn, dupa o cina romantica, niste cadouri micute dar incarcate din punct de vedere emotional. Mi-ar placea sa stam impreuna, doar noi doi, asa e frumos. Fara lume multa in jurul nostru, fara bataie de cap.Simplu si natural.

| mmonika1304 a răspuns:

De Dragobete as purta o rochita rosie un fel de little red dress si as dori sa servesc o cina romantica intr-un restaurant din Paris bineinteles acesta este doar un vis, dar e frumos sa visam nu?!winking

| Vasilescu_Ionel-Cornel_1974 a răspuns:

O cabana la munte undeva in Bucovina. Plimbare pe munte si o cina romantica.

| Mihaela_Ambrus_1984 a răspuns:

Scenarii ne facem cu toții, indiferent dacă obiectul scenariului răspunde sau nu la ele. Asta e partea cea mai bună" spunea ieri un prieten de-al meu. Mă întreb dacă vi se întâmplă și vouă – să elaborați mici scenarii, uneori demne de un film, în care voi să treceți prin foc și pară, prin suferințe sau bucurii de poveste și la finalul căruia să vi se îndeplinească cele mai ascunse dorințe?

Când eram mai mică și nu puteam dormi, îmi imaginam cum băiatul de care îmi plăcea nu vine să mă tragă de cozi, ci să îmi fure un pupic. Când eram la liceu, îmi derulam sub pleoape scenariul perfect în care voi întâlni băiatul de care mă voi îndrăgosti. Îi atribuiam calități remarcabile și niciun defect. Decorul întâlnirii noastre nu era mereu unul romantic, dar întotdeauna demn de o ecranizare. N-a fost să fie ca în filmele din capul meu, dar prima mea îndrăgostire merită și acum măcar un scurt metraj.

După prima dezamăgire în dragoste, îmi construisem din durere un alt scenariu, cel prin care EL se va răzgândi și va vedea cu ochii ăia blânzi că a greșit. Asta chiar n-a fost să fie, dar s-a dovedit, de dragul dramei, că i-a părut rău.

Uneori, scenariile astea păcătoase, care ne țin departe de frământările vieții reale, ne alină și ne dau o speranță falsă care e bună, măcar în seara în care adormi pierdut între visul tău și visul somnului. Un scenariu bun, la vremea lui, vindecă fals suflete sfărâmate și crește speranțe deșarte, dar vremelnic adevărate.

Un scenariu cu happy-end poate că nu se îndeplinește după îndicațiile Regizorului, dar ajunge la arhiva viselor și în locul suferințelor aduce în scenă Imaginația. Dacă e unul bun și insistent, poate fi o ciornă pentru Oscarul pe care ni-l dorim cu toții. Aveți grijă ce visați: într-o bună zi, Studioul va striga: Acțiune!

| Gheorghe_Stelian_1969 a răspuns:

Pentru mine si sotia mea fiecare zi petrecuta impreuna e o sarbatoare dar de sarbatoarea dragostei la romani vom petrece si mai bine.Va multumesc ca acordati o sansa barbatilor sa faca un cadou sotiilor.

| AncaAncu a răspuns:

Pai eu as prefela o cuna romantica la malul marii, sau sub un cer instelat. Sa stam si sa vorbim la nesfarsit si sa ne aratam iubirea ce ne-o purtam unul altuia, prin saruturi tandre.

| Apostol_Viorica_1955 a răspuns:

Scenariul perfect de dragobete pentru mine e foarte simplu,dar foarte greu de realizat:mi-ar place sa fiu pe o plaja intr-o tara exotica,cu mult soare,la umbra palmierilor, cu sotul meu drag, o sampanie buna, sa uit toate grijile si necazurile, sa ma bucur de viata! Nu m-as aranja prea mult avind in vedere ca pe plaja ai nevoie doar de costum de baie!

| SANDRA25 a răspuns:

Pentru mine scenariul perfect de dragobete arata asa, dupa 7 ani de prietenie, eu in pijamale la prima oara a zilei, el imbracat la cravata in genunchi cu un inel si o intrebare!

| Bogdan4688 a răspuns:

Eu as prefera asa: Sa mearga la fil dupa la cina si pe la apus sa stau in natura(langa copaci, iarba etc) si sa ma uit inspre apus pe o melodie lenta.Ar fii idel pentru un scenariu de Dragobete.

| Ioana_Flory_1993 a răspuns:

Anul acesta o sa petrecem de pe 22 pana pe 24 de Dragobete, deoarece pe 22 este ziua mea de nastere si petrec cu iubitul meu si am hotarat sa luam o cina romantica speciala la un restaurant si dupa aceea sa plecam la munte.

| Adina_Radu_1987 a răspuns:

De Dragobete mi-ar placea sa merg alaturi de iubitul meu intr-un loc unde sa fim doar noi doi.As purta o tinuta lejera iar seara i-as face o surpriza : o tinuta sexy

| Mănescu_Carmen_Elvira_1979 a răspuns:

De dragobete mi-ar placea sa merg la o piesa de teatru, nu am mai fost de mult. M-as inarma cu multa rabdare, imbracata si parfumata cat sa ma simt bine in pielea mea si m-as relaxa cu siguranta, desigur ca toate aceastea cu sotul meu.

| andu4bidden a răspuns:

Un zbor romantic cu balonul cu aer cald intr-o zi insorita si calduta... Imbracamintea n-ar fi una sofisticata, ci comoda si un machiaj cat mai natural. Bineinteles ochelari de soare happy.

| adryan a răspuns:

In primul rand totul tine de imaginatie si de finante. Ar fi frumos sa petrecem de Dragobete la munte intr-o excursie, unde sa avem parte de plimbari in natura, sa ne bucuram de partii si de bunatatile traditionale, consumate intr-un decor feeric si bineinteles, totul sa culmine cu o stare de bine in fata semineului, unde sa ne incalzim inimile.

| Mădălina_Dascălu_1992 a răspuns:

O cina romantica in 2 ar fi perfect, dar mi-ar placea sa fie acasa pentru ca este mai intim.Cu îmbrăcămintea, nu va conta, va fi o surpriză, care abia aștept să o pun în practică de Dragobete.

| RoxanaUrsu a răspuns:

De Dragobete, mi-ar placea sa sarbatoresc iubirea alaturi de jumatatea mea in insula Santorini. Sa cutreieram mana-n mana stradutele inguste si zgomotoase, sa ne plimbam pe plaja si sa privim marea la infinit. Seara vom merge la o taverna cu o priveliste de neuitat si vom admira impreuna apusul de soare, delectandu-ne cu fructe de mare si vin alb, in acorduri de bouzuki. Eu voi purta o rochie vaporoasa din in, albastra si imi voi pune in par trandafirul alb primit de la el. Vom depana amintiri si ne vom bucura impreuna de aceste momente magice.

| serena82 a răspuns:

Mi-ar placea o iesire la restaurant, deci imbracamintea si look-ul trebuie sa fie neaparat elegante.

| Zuzazozo a răspuns:

De Dragobete m-am gandit sa inventez un scenariu putin mai lung.
Era odata o fata frumoasa dar mai mereu era trista.
Parinti fetei o mutau in fiecare an in alta tara si ii era greu sa se obisnuiasca cu scoala si sa aiba prieteni
.
Dar dupa multe mutari, au ramas in New York.
Cand a fost ziua de dragobete, un baiat de care ii placea i-a dat niste flori, mica problema e ca el avea prietena.
Dupa doua zile i-a trimis un bilet in care scria:''Esti frumoasa si imi place totul la tine, vrei sa-mi fi iubita?''
baiatul o indragea foarte mult si s-a despartit de iubita lui pentru ea.Intr-o zi a invitat-o la o cina romantica la un restaurant.Acolo s-au sarutat.Anii au trecut si s-au casatorit in secret.
Cand parinti au aflat despre asta au fost suparati si le-au interzis sa se intalneasca dar ei au fugit impreuna.Au luat niste bani din seiful parintilor si si-au luat o casa.Copii ei nu au avut fiindca baiatul era mai tot timpul la lucru pentru a castiga bani, era avocat.
Si au trait bine, pana cand intr-o zi au intalnit o fata saraca pe care au adoptat-o si au ingrijit-o ca pe fiica lor.Ani au trecut ca luni, lunile ca saptamanile si saptamanile ca zilele, fata a crescut dar nici copii si nici sot nu a avut fiind ca era foarte timida, a trait intr-o casa cu inca doua prietene.
Parinti au devenit batrani si au murit dar i-au lasat toata averea.La inmormantarea lor a fost cel mai ciudat lucru din lume, un baiat care ii era foarte bun prieten a cerut-o in casatorie. Fata a acceptat si au avut un baietel frumos, blond, cu ochi albastri si cuminte.
Au avut doar acel baietel, aveau o casa foarte mare si au trait bine.

| Adryan17 a răspuns:

Scenariul perfect pentru mine? ..sa-mi intalnesc iubita (e foarte departe) si sa o sarut si sa o imbratisez..macar 10 minute...

| Ginell a răspuns:

Scenariul perfect nu ar trebui sa fie tocmai perfect. Acele mici greseli sau lucruri uitate fac sa se transforme ziua in ceva spontan. Asta ar fi un scenariu perfect, cel spontan. Unde partenerii se trezesc imbratisati, isi beau cafeaua/ceaiul si ies in oras, unde fiecare vine cu cate o idee geniala despre ceva de facut. Pe parcursul zilei partenerii isi fac mici cadouri, simbolice si de durata, iar la sfarsitul zilei cineva sa pregateasca acasa (la cererea unuia dintre parteneri) ceva special, intr-o atmosfera cum isi doresc amandoi, ceva care sa se asemene cu locul lor preferat sau ca destinatia cu cele mai frumoase amintiri. Acestea alaturi de o cina si niste vin. Dragobetele se sfarseste cu "sex" si apoi somn linistit, pana a doua zi.

| Enigel68 a răspuns:

M-aș îmbrăca în iubire sinceră și aș ieși cu el în Centru Vechi la o cafenea. Adoră să ieșim împreună!

| mara11654 a răspuns:

Scenariul perfect ar fi sa imi intalnesc persoana iubita in aceasta zi.Simplu,dar frumos.

| ktalinayony a răspuns:

Eu as merge cu iubitul meu la un restaurant, m.as imbraca intr.o rochie scurta rosie sau albastra cum ii place iubitului meu.si mi.as face un coc cu putine suvite lasate pe langa... apoi am sta la un hotel unde ne.am petrece noaptea romantic...laughing)