Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)
Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.
Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.
Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.
Mult succes!
Http://mindblower.ro/produs/maimuta-care-face-ceai
As dori acest cadou deoarece prietenul meu bea pmult ceai si sunt sigur ca i-ar placea aceasta cana
Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb Am ales acest cadou deoarece el mereu si-a dorit asa ceva, doar ca nu a gasit, dar i-am gasit eu unul plutitor :) o sa-i faca ziua mai frumoasa!
Http://mindblower.ro/produs/space-rail-nivelul-2
Am ales acest cadou fiindca ii plac mult masinariile
Mindblower.ro/produs/pusculita-caine-rapid
Am ales acest cadou pentru ca prietena mea isi dorea un caine. M-am gandit sa ii cumpar un caine adevarat dar costa prea mult. Am vrut sa iau unul de pe strada dar au inceput sa latre si sa urle la mine si sincera sa fiu nici nu stiu de ce ma latrau ) Trecand peste asta am zis sa ii iau o pusculita caine si asa am si gasit cadoul perfect. CE? Nu a specificat daca trebuie sa fie adevarat. )
Http://mindblower.ro/produs/manusi-indragostite
Am ales acest link deoarece ar fi frumos sa ii fac acest cadou fostei mele iubite...
Http://mindblower.ro/produs/harta-am-fost-acolo
Mi se pare o idee foarte bună pentru prietena mea care merge in multe ţări şi vrea să facă înconjurul lumii. Îmi place mult.
Http://mindblower.ro/produs/cana-gravida
si
http://mindblower.ro/produs/markere-de-poseta-lippy
Cana gravida pentru ca am o prietena care este insarcinata si cred ca ar trebui sa se acomodeze.:)) si markere de poseta pentru ca vreau sa ii dau cadou rujul unei prietene(acest lucru fiind bana; :)) ) si sa-i spun sa-l incerce pentru ca e super tare si cand o sa vada ca nu lasa culoare...:)))
Http://mindblower.ro/produs/gantera-amorului Am ales acest produs deoarece imi place foarte mult sportul si mi-as dori foarte mult sa o castig!
Multumim TPU ca ati ales sa faceti acest concurs totul la alegerea Dumneavoastra!
Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna acest cadou l-am ales pentru mama mea casa poata citi as vrea foarte mult sal castig :)
Http://mindblower.ro/produs/trandafir-placat-cu-aur-de-24k
M-am oprit la acest cadou,deoarece cred cu adevarat ca mama amicului meu il merita,dupa toata grija si increderea pe care o are in mine,si toata compasiunea pe care mi-o ofera,la fel si dragostea ei nelimitata inca din momentul in care m-a cunoscut,si de cand a aflat ca parintii mei,fiind despartiti m-au abandonat,si eu a trebuit sa stau pe unde apuc, si sa imi port de grija, de la munca pana la locurile in care alegeam sa merg...
Pentru tot respectul si toata dragostea pe care o am pentru ea, trandafirul aurit reprezinta mai putin decat valoreaza ea pentru mine, dar e un gest...
Http://mindblower.ro/produs/coarne-de-ren Eu am ales acest cadou deoarece prientenei mele ii place foarte mult Craciunul si chiar daca stie ca Mos Craciun nu exista mereu de bucura caand vine.
Http://mindblower.ro/produs/set-de-cani-pentru-ceai-cu-suport-inclus
Sunt cani cu desene traditionale, eu sunt din maramures si aici traditia este respectata(nu spun ca in alte zone nu).Ar fi un cadou special pentru cineva care e mandru ca e roman, la fel ca mine.
Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro Am ales aceasta boxa pentru ca arata bine si e retro :D!
Http://mindblower.ro/? add-to-cart=4974. Imi doresc acest cadou pentru parintii mei care implinesc 20 de ani de casatorie si nu prea cred ca ar fi un cadou perfect dar e singurul care imi place :)))
Http://mindblower.ro/produs/inel-de-barman pentru ca prietenul meu cel mai bun sa nu mai desfaca berile cu dintii
Http://mindblower.ro/produs/proiector-smartphone am ales acest produs pentru serile frumoase pe care o sa le am cu prietenii
Http://mindblower.ro/produs/floare-de-cristal. Ar fi cadoul perfect pentru prietena mea. Daca tot nu avem pe cineva ne facem cadouri una celeilalte. Asta este o traditie care se desfasoara in fiecare an si nu as vrea sa o intrerupem!
Http://mindblower.ro/produs/voucher-cadou
Acest cadou as dori sa il ofer unei persoane care tot timpul este alaturi de mine si drept multumire l-as suprinde cu acest voucher pentru as alege cadoul ideal.
M-am oprit la http://mindblower.ro/produs/lampa-luna deoarece prietenul meu e pasionay de cosmos si cred ca i-ar place un astfel de cadou
Http://mindblower.ro/produs/maimuta-care-face-ceai
Am ales acest produs pentru surioara mea bolnava, care trebuie sa bea cat mai des lichide.
Daca as putea sa ii fac acest cadou s-ar bucura foarte mult.
Multumesc anticipat.
Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool, deoarece pr meu îi place să se distreze pe seama băuturi în rutina lui zilnică + că îi place să dea petreceri destul de des. ^_^.
Http://mindblower.ro/produs/ceainic-051-cu-infuzor Am ales acest ceainic, pentru ca prietenul meu este un mare consumator de ceaiuri
Http://mindblower.ro/produs/radiera-supradimensionata am ales acest cadou deoarece prietena mea nu are niciodata guma de sters sau o pierde mereu am considerat ca o guma de sters supra dimensionala nu poate fii uitata sau pierduta.
Http://mindblower.ro/produs/casca-iubitorului-de-bere M-am oprit la el, deoarece prietenul meu este o fire mai rebela si am vazut aceasta casca la multe filme studentesti si cred ca s-ar bucura sa o aibe.
Http://mindblower.ro/produs/voucher-cadoun - Prietena mea cea mai buna este o persoana speciala.Este destul de pretentioasa cand vine vorba de cadouri, iar Craciunul este o perioada in care vrei ca darurile pe care le alegi pentru cei dragi sa aduca bucurie.Asa ca as preferat sa-i dau un voucher ca sa-si ia ce-i place...
Http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect
Cadoul este pentru iubitul meu care ar trebui sa imi dea mai multa dreptate.
Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool,am ales acest cadou pentru un prieten foarte drag, pentru ca atunci cand ii va arde gatul sa il poata stinge imediat cu un pahar de "minunatii".:)
Http://mindblower.ro/produs/lampa-de-cafea. Am ales melcul acesta deoarece prietena mea ce a mai buna are un fratior mai mic si lui ii este frica sa doarma pe intuneric
Http://mindblower.ro/produs/turnul-antistres
As dori acest cadou pentru verisorul meu de 9 ani, acesta practica kick-box-ul si i-ar prinde foarte bine acest turn antistres, da acesta enste antistres dar eu zic ca este bun si pentru antrenament.Sarbatori fericite! (anticipat) =))
Http://mindblower.ro/produs/manusi-indragostite
As oferi acest cadou iubitului meu pentru a ne putea incalzi mainile reciproc. Mi se pare o idee foarte ingenioasa si un cadou original. Cu acest cadou vor fi doua persoane fericite, nu doar una.
adeliz întreabă: