CONCURS: Ce cadou Mindblower ti-ar placea sa primesti?

CONCURS: Ce cadou Mindblower ti-ar placea sa primesti?

Dupa ce ai tot alergat dupa cadouri pentru iubit/iubita, cu ocazia zilei indragostitilor, de Dragobete, pentru mama, sora, de 1 si 8 martie si cate si mai cate, e timpul sa te gandesti si la tine.

Asadar, alaturi de prietenii de la Mindblower, te intrebam: Ce cadou Mindblower ti-ar placea sa primesti si de ce? Acum chiar ai sansa sa-l obtii!

Mecanismul e simplu:

- Intri pe Mindblower.ro si iti alegi darul.

- Ne lasi intr-un raspuns aici link-ul de pe Mindblower.ro al produsului pe care ti-l doresti si ne spui de ce te-ai oprit tocmai la acest cadou.

Pe 19 martie tragem la sorti un castigator pe care il cadorisim cu un voucher de 100 de lei sa isi poata cumpara cadoul dorit, fie ca e vorba de un suport katana pentru carti, o lentila amplificatoare pentru camera telefonului mobil, o cana detectiv sau o masa de DJ pentru pisici. Pentru ca da, la Mindblower au asemenea minunatii :)

Mult succes!

248 răspunsuri:
| LineGuide a răspuns:

M-ar placea sa am asta:http://mindblower.ro/set-de-shoturi-experimentale-94--p653928.html
In general dau multe shoturi cu prietenii, si ar fi interesant sa le putem "da" din aceste pahare colorate.

| alina345 a răspuns:

True or false

| marrtinastoessel a răspuns:

Orice dar nu cu negru

| eternitate15 a răspuns:

Hei.mi se pare foarte draguta aceasta inimoara ..imi place sa gatesc cu ea..http://mindblower.ro/forma-inimioara-pentru-gatit-502--p663960.html

| ManuelNeuer a răspuns:

Http://mindblower.ro/suport-pentru-brat-234--p641192.html

Am nevoie de acest suport, in fiecare zi cand incerc sa ma joc Call of Duty, sa stau pe calculator, sa fac diferite chestii ce necesita mouse sunt blocat, merg la scoala cu rani pe maini pentru ca trebuie sa stau confortabil, iar eu stau in coltul biroului si de fiecare data ma intep in el accidental, uneori ma si umflu. Daca as avea acest suport eu zic ca ar fi de ajuns sa uit de capriciile biroului si sa incep din nou o viata mai buna la calculator.

| Digital112 a răspuns:

A castigat cineva?

| Spoonch a răspuns:

Http://mindblower.ro/pusculita-hippie-419--p663981.html pentru ca mereu tin banii aruncati prin diferite colturi :D

Întrebări similare