Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!
Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:
La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?
Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10, un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.
Multa bafta!
Visez la o vacanta de vara pe o insula mai putin populata incat sa ma pot relaxa si sa ma bucur de aceste produse minunate.As vrea sa merg pe insula Amorgos din Grecia, o insula putin mai salbatica dar foarte frumoasa. Principala activitate este evident sa stau la soare, dar si sa vizitez obiectivele turistice de pe aceasta insula, impreuna cu prietenul meu.
Vacanta asta mi-ar placea sa merg la Mare la Constanta, Mi-ar placea sa fac baie, sa stau la soare si sa ma bronzez, sa fac munca voluntara pentru oamenii in varsta.Sa ma plimb prin Bucuresti.Mi-ar mai placea sa stau la terasa langa Mare, sa beau un suc rece si sa mananc o inghetata cu aroma de capsuni.M-as plimba cu o barca si as sta pe sezlong la umbra...Multumesc TPU pentru acest concurs! Bafta tuturor!
Hmmm...eu as vrea sa merg oricunde,doar sa vad marea,nu am avut ocazia pana acum.M-as plimba pe nisipul cald, as manca gogosi, as sta cu colacul pe valuri, as merge in cluburi si multe altele, sper ca o sa merg curand.
Vacanta ideala? mintea si sufletul meu simt deja nevoia disperata de a evada, de a respira parfum de mare, iubire si speranta-nopti fierbinti de vara ce pastreaza amintirile de iubire si pasiune, seri romantice pe malul marii.
Vreau sa plec la mare, sa-mi scot visele la soare, sa le fac sa simta parfumul marii, sa-mi spal sufletul in apa sarata si cu alge, in mangaierea razelor de soare ale diminetii. Vreau sa ma scutur de platosa seriozitatii si a constiinciozitatii, de sablonul de studenta ideala si sa ma intorc spre mine insami, spre fata vesela si nebuna care e in stare sa alerge o ora intreaga pe plaja, care asculta muzica la maxim si se imbraca in culor tari in timp ce viseaza cu ochii deschisi, fata indragostita de parfumurile dulci si aromate, de florile de camp, de noptile nesfarsite si neuitate de vara.
Adevarata vacanta, cea din sufletul meu, vreau sa fie vacanta in care sa ma imbrac numai in alb si sa ma plimb ore in sir, sa visez cu ochii deschisi intinsa direct pe nisipul fierbine.
Aceasta vacanta vreau sa-mi deschida sufletul, sa-mi vindece mintea si sa-mi umple inima de iubire.
Excursia pe care eu o visez anul acesta o sa fie in grecia in care sa fac si plaja, sa vizitez locuri incarcate de istorie de cultura si sa fiu alaturi de prieteni.
Visez la o vacanta in dubai unde sa ma relaxez si sa privesc peisajele superbe si apusul si rasaritul soarelui impreuna cu persoana iubita
Mi-ar placea la hotelul din dubai,"Emirates Palac", la soare, langa palmieri, pe o canapea gomflabil cu care as pluti
As face o excursie medievala si renascentista vizitand castelele de pe Valea Loarei situate în regiunile Centre (Touraine, Blaisois, Orléanais, Berry) și Pays de la Loire (Anjou). Cred ca imi doresc asta de cand eram copil.
Minunata intrebare, chiar zilele trecute am gasit pe net, intamplator, o postre despre "15 locuri de vis de vazut intr-o viata", cu explicatii cu fotografii, cu adevarat de vis: Paris, Venetia, Marea Bariera de Corali, Taj Mahal, Sydney, New York, Las Vegas, Florida, Marele Zid Chinezesc, Piramidele, Cascada Niagara, Cascada Victoria, Hawai, Maldive, Republica Dominicana, cam asa ar arata pentru mine vacanta perfecta sa calatoresc macar intruna din destinatiile de mai sus, sa descopar locuri noi, oameni noi, sa fac o multime de fotografi, sa fiu alaturi de cei dragi si sa impartim impreuna bucuria de a descoperii lumea. A calatori inseamna sa iti imbogatesti mintea si sufletul!
Aproape tot timpul am fost in Costinesti, chiar si anul trecut impreuna cu fetita noastra de doar 9 luni, si ne-am dat seama ca totusi suntem putin cam "imbatraniti" pentru a merge in Costinesti cu un bebelus. E foarte multa agitatie, iar plaja e atat de plina incat fetita nici macar nu s-a putut juca in nisip, ce sa mai vorbim de slalomul pe care trebuia sa il facem printre prosoape pentru a ajunge la apa. De aceea, in acest an dorim sa mergem impreuna cu niste prieteni care de asemenea au o fetita intr-o statiune mai putin aglomerata si sa facem cat mai placuta trecerea de la statutul de tineri fara probleme la parintii grijulii. Vrem sa putem sta in voie pe plaja uitandu-ne la ce frumos se joaca fetitele in nisip, sa ne jucam cu ele in apa, sa ne plimbam seara pe faleza, sa alergam dupa ele cu cate o bucata d eporumb fiert in mana, iar seara cand ajungem acasa sa le culcam si noi sa mai stam 2-3 ore la povesti pe terasa, savurand o bere si un suc.
Mi-ar placea sa vizitez castelul Corvinilor, barajul Siriu, castrul roman Porolissum, biserica de sub lac de la Belis, castelul Sturdza de la Miclauseni, castelul Karoly..si lista poate continua. Consider ca ne-am grabit sa vizitam alte tari, cand noi nu cunoastem nici macar jumatate din frumusetile pe care ni le poate oferi tara noastra. Pacat!
Undeva la munte, in Romania, intr-un loc in care nu exista turisti, manelisti, pet-uri, trasee marcate. Exclus muntii Bucegi.
Cred ca prea putin conteaza locatia/destinatia unde iti petreci vacanta, important este sa te incarci cu energie pentru inca un an.As fi ipocrita sa nu recunosc faptul ca m-as rasfata pe o insula exotica unde m-as "tolani" pe un sezlong toata ziua la soare dar...revin cu picioarele pe pamant si imi achizitionez un sejur la Neptun...
As dori o vacanta in Turcia.as face baie si plaja la mare, as vizita bazarul cu bijuterii din aur.as vrea sa petrec o zi si o noapte cu actorul turc preferat, sau unde vrea el numai sa fiu cu el atunci
Visez la o vacanta de vara in Maldive, o vacanta in doi, romantica, pe malul oceanului, pe o plaja pustie stand goi la soare si bucurandu-ne de natura, apa, orizont, plimbari lungi pe plaja dar si cu barca, rasfat culinar exotic, multa liniste si privind in fiecare seara apusul de soare!
Cea mai frumoasa vacanta e cea neprevazuta, neplanificata, intr-un loc unde nu ai mai pus piciorul si, desigur, alaturi de cineva drag sau de prieteni.
Vreau sa calatoresc prin intreaga lume ..SA vizitez principalele atractii turistice ale lumii
Intotdeauna am considerat ca o data cu vara isi face aparitia si "viata perfecta", asadar de fiecare data imi imaginez un loc in care sa nu existe griji, stres, obligatii, responsabilitati.Probabil e o senzatie creata de domnul Soare sau doar o idee care s-a adaptat odata cu trecerea timpului, la auzul cuvantului "vara". Cine nu ar vrea sa se trezeasca intr-un pat cu baldachin, trezit de perdelele suflate de briza? Cine nu ar vrea sa simta aerul de prospetime combinat cu mirosul acela de mare inconfundabil? Mai apoi probabil un mic-dejun servit pe terasa, urmat de o plimbare pe plaja pustie. Stai toata ziua, lenevind, in mangaierea soarelui, impreuna cu o persoana speciala, iar apoi va scufundati in mare. Seara te pregatesti sa iesi in oras, impreuna cu prietenii.
Si toate astea repetandu-se pe tot parcursul verii. Marea, vara nu sunt niciodata monotone, mai ales ca e perioada in care ar trebui sa te simti cel mai bine in propria piele.
Pentru mine vacante de vara am tot avut. Anul asta mi-as dori sa fac ceva pentru cei care nu isi permit financiar sa plece din oras si anume un workshop gratuit de quilling, pentru iubitorii de frumos, in care ar avea posibilitatea de a invata sa faca felicitari si mici decoratiuni.
Vreau sa merg in Delta, sa ma plimb desculta pe mal, sa bata vantul si soarele sa arda linistit, sa admir pasarile si vegetatia, sa ma plimb cu catamaranul, sa fotografiez gratiosii nuferi, sa pescuiesc (in sezonul permis), sa imi fac coronita din flori colorate si sa admir cerul.
Vacanta perfecta pentru mine ar fi sa merg la munte, apoi si la mare sa ma bronzez, sa merg in cluburi imbracata in mov ca sa asortez lacul de unghii, iar cu bronzul meu perfect sa agat barbatii frumosi.
Parcul National Jau, Brazilia
Amazonia. Vasta, dincolo de cuprindere, izolata si tragic de delicata. Acoperind Brazilia, Columbia, Ecuador, Venezuela, Bolivia, Peru, Surinam, Guyana si Guiana Franceza, selva amazoniana reprezinta una dintre ultimele frontiere ale naturii salbatice in toata splendoarea ei... si dispare cu repeziciune. Exista multe puncte de acces in regiune, iar unul dintre cele mai bune se afla langa Manaus, in statul brazilian Amazonas. De aici, se urmeaza o linie dreapta de 200 de kilometri pana in Parcul National Jau, inscris in Patrimoniul Mondial Unesco. Tropical, constant umed si camin al numeroase specii de delfini, pesti, pasari, crocodili, testoase, maimute, jaguari, tapiri si insecte, parcul poate fi explorat pe apa, cu barca, de catre aventurieri sau pe jos - pentru "sinucigasi". Turistul poate adormi intr-un hamac, inconjurat de chemarea salbaticiei, fiind recunoscator ca a avut onoarea de a privi splendoarea acestei minunate comori ecologice inainte de a fi disparut definitiv.
Mi-as dori o vacanta in Mexic unde sa stau la plaja sub palmieri si sa beau o limonada, ca mai apoi sa inot, iar seara sa privesc de pe tarmul marii cum apune soarele.
In desert, plimbandu-ma cu o camila si cunoscand obiceiuri noi...
Visez sa descopar locuri si oameni no, cu traditii interesante, insa am nevoie de bani si timp pentru a -mi indeplini visul.Pana atunci visez cu ochii deschisi si ma delectez, ma informez de pe site-urile de calatorii, adun ghiduri care imi vor folosi atunci cand voi calatori.
Mi-as dori sa imi petrec vacanta in Italia, pe malul marii alaturi de prietenii mei. Mi-as plimba pe faleza iar briza marii sa imi resfete pielea, parul si intreaga mea fiinta! Ador marea si cred ca cea de pe tarmurile Italiei imi va fi un prieten grozav ce m-ar rasfata in tottalitate! As cumpara suveniruri pentru cei dragi sie multi magneti pentru frigider competandu-mi astfel colectia! Sper sa ajung acolo unde imi doresc in cat mai scurt timp!