Eu am doar 200 de puncte.in regulament scrie 100 p de persoana. dar nu e asa.ma las pagubasa
@Cucalic Tin sa te contrazic. E normal ca, conditiile sa fie putin mai dure. Tine cont ca multe site-uri dau premii din buzunarul propriu, nu e ca la eurobingo unde castigurile sunt tot din banii vostrii. Deci e normal, sa fie putin mai greu, zic eu
Sincer eu zic ca nu.toate siteurile cu concursuri sunt pentru a face publicitate si a fii vizualizate m-ai mult, dar nici decum ca iti da premiu
Sa va explic de ce dau premiile cei cu www.DeseneAnimate.Tv :
In primul rand, concursul genereaza trafic, care inseamna vizitatori noi. Acestia in timp vor aduce profit site-ului daca le va placea site-ul si vor deveni vizitatori fideli.
In al doilea rand, pentru cei care stiu despre ce e vorba, cu un calcul simplu puteti vedea ca e mult mai profitabil pentru oricine sa organizeze o campanie publicitara proprie, pe baza unui concurs, decat sa plateasca la Google Adwords pentru o campanie publicitara "Cost per click". Google cere o gramada de bani pe click, pentru ca trebuie sa plateasca si Publisherii si sa ii ramana si lui ceva din banii acestia. Licitatiile pentru astfel de campanii incep de la minim 4-5 centi pe click, pentru care primesti acoperire pe keyworduri prost cotate, deci campania s-ar putea sa fie si ineficienta, nu numai costisitoare. Pentru o campanie eficienta trebuie sa platesti mult mai mult. Se merita sa faci campanie cu Google doar daca VINZI ceva. Si www.DeseneAnimate.Tv nu vinde nimic, iar concursul e GRATUIT.
In concluzie, tin sa va rog sa nu comparati campania de publicitate a site-ului www.DeseneAnimate.Tv cu orice concurs gen www.e-castig.com sau www.nemozone.net sau care mai sunt. :|
Acelea da, numai cu asta se ocupa, si nu gasiti altceva interesant pe site decat concursul ala. Daca concursul nu ar mai fi, nu ar mai fi nici site-ul, deci e posibil sa fie si teapa. Ei nu promoveaza ceva anume, se ocupa doar cu concursuri de genul acesta. Site-ul www.DeseneAnimate.Tv este un site de desene animate, concursul este doar pentru promovarea lui. S-a ales metoda aceasta de promovare pentru ca e de 10 ori mai putin costisitoare decat o campanie la Google Adwords sau la oricare alt competitor. Faceti singuri calculele.