Desigur eu am conexiune emoionala cu toti userii TPU care raspund la intrebarile mele despre cabana
Sper ca nu ai si fantezii ca nu vreau sa fac parte din ele )))) macar cere si tu voie
Nu nu numai cu domnisoarele de aici care sunt invidioase pe tipa sexy si single
Trebuie sa dai detalii: ce vrei? Emotional gasisem si pe TPU, dar desi era din ELITA TPU a disparut. Extraordinara! N-am vazut atata frumusete in toata viata mea.Dar ca tot ce e superb, dispare repede.
Pe sentimente.ro am cunoscut alta persoana, deosebita, mai pastrez zilnic relatia de la distanta, dar pe SKYPE.
Pe mess, aia prin anii '95-2000', a m mai pastrat relatii e-mail.
Pe you tube, a fost mai nasol ca placandu-mi Wagner, cand am intrat in amanunte, am fost considerat nazist, apoi m-am retras. Temporar.
Pe facebook, nu-mi prea place, e populatie mult prea simpla.Pe twitter, cam putin.
Gasesti oameni interesanti si pe G+, poate pe Linkedin (acolo e pentru afaceri, oportunisme), deci depinde ce 'emotii" cauti!
Exista conexiuni, poti chiar intra la un moment dat intr-un grup, daca asta vrei, apoi neandoielnic te vor dezamagi, mai devreme sau mai tarziu.Sau tu pe ei! Ce vrei? Suntem ca lumanarea, ardem si ne stingem!
Mai e mult de discutat, dar sper ca e suficient, pana acum.
Am vazut un documentar despre asta si m-am gandit la asta
Ce documentar? Zi si mie!
Https://www.youtube.com/watch?v=2V7TcSr9GiM
la un moment apare un scurt matrial despre o emisiune unde se intarnesc uni in bezna
Sunt momente sau au fost cand imi place si societatea femeilor. Altele cand imi repugna total.
Dar sunt si ele fiinte, se afirma cum pot, si ele mananca, trebuiesa se si imbrace. In fine. Dar nu numai eu trebuie sa le suport.Nici nu le-as face fata la toate, asa ca va las si voua placerea asta.
Http://imgur.com/Ka1HP6i
și apoi ne-am văzut f2f yaaassss 10 octombrie 2015 yus i remember
Nu stiu ce vrei sa auzi sau ce trebuie sa auzi Ray dar eu vin doar sa te scutur. Lasa virtuallity, axeaza-te doar pe reallity.
Singurul mod in care poti obtine o asemenea conexiune e sa fi un adevarat singuratic, refuzat de societate, iar in disperarea ta sa te atasezi emotional de un asemenea miraj, un personaj virtual.Rareori o astfel de conexiune dureaza, cu atat mai rar se proiecteaza si in lumea reala.
anonim_4396 întreabă: