| RAY a întrebat:

Conexiunea emotionala intre userii pe o retea sociala poate exista? voi aveti vreo conexiune?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că-i necesar să spun ''cu cine''.

17 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Da, aceasta poate exista.
Eu personal am mai multe (nu pe TPU).

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Desigur eu am conexiune emoionala cu toti userii TPU care raspund la intrebarile mele despre cabana

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Sper ca nu ai si fantezii ca nu vreau sa fac parte din ele )))) macar cere si tu voie

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Nu nu laughing numai cu domnisoarele de aici care sunt invidioase pe tipa sexy si single

| Fatamuntilor a răspuns:

La mine a existat ca mi-s emotiva si ma implic emotional!

| oprescudorin11 a răspuns:

Trebuie sa dai detalii: ce vrei? Emotional gasisem si pe TPU, dar desi era din ELITA TPU a disparut. Extraordinara! N-am vazut atata frumusete in toata viata mea.Dar ca tot ce e superb, dispare repede.
Pe sentimente.ro am cunoscut alta persoana, deosebita, mai pastrez zilnic relatia de la distanta, dar pe SKYPE.
Pe mess, aia prin anii '95-2000', a m mai pastrat relatii e-mail.
Pe you tube, a fost mai nasol ca placandu-mi Wagner, cand am intrat in amanunte, am fost considerat nazist, apoi m-am retras. Temporar.
Pe facebook, nu-mi prea place, e populatie mult prea simpla.Pe twitter, cam putin.
Gasesti oameni interesanti si pe G+, poate pe Linkedin (acolo e pentru afaceri, oportunisme), deci depinde ce 'emotii" cauti!
Exista conexiuni, poti chiar intra la un moment dat intr-un grup, daca asta vrei, apoi neandoielnic te vor dezamagi, mai devreme sau mai tarziu.Sau tu pe ei! Ce vrei? Suntem ca lumanarea, ardem si ne stingem!
Mai e mult de discutat, dar sper ca e suficient, pana acum.

| RAY explică (pentru oprescudorin11):

Am vazut un documentar despre asta si m-am gandit la asta

| oprescudorin11 a răspuns (pentru RAY):

Ce documentar? Zi si mie!

| RAY explică (pentru oprescudorin11):

Https://www.youtube.com/watch?v=2V7TcSr9GiM

la un moment apare un scurt matrial despre o emisiune unde se intarnesc uni in bezna

| oprescudorin11 a răspuns (pentru RAY):

Sunt momente sau au fost cand imi place si societatea femeilor. Altele cand imi repugna total.
Dar sunt si ele fiinte, se afirma cum pot, si ele mananca, trebuiesa se si imbrace. In fine. Dar nu numai eu trebuie sa le suport.Nici nu le-as face fata la toate, asa ca va las si voua placerea asta.

| Suck a răspuns:

Poate exista...la mine nici o şansă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da și da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://imgur.com/Ka1HP6i

și apoi ne-am văzut f2f yaaassss 10 octombrie 2015 yus i remember

| Dugalle a răspuns:

Nu stiu ce vrei sa auzi sau ce trebuie sa auzi Ray dar eu vin doar sa te scutur. Lasa virtuallity, axeaza-te doar pe reallity.

| RAY explică (pentru Dugalle):

Totul face parte din realitate man, stiu ca existi pentru ca imi raspunzi, esti barbati nu poti intelege ceea ce scriu pentru ca esti rational

| MrLucas a răspuns:

Singurul mod in care poti obtine o asemenea conexiune e sa fi un adevarat singuratic, refuzat de societate, iar in disperarea ta sa te atasezi emotional de un asemenea miraj, un personaj virtual.Rareori o astfel de conexiune dureaza, cu atat mai rar se proiecteaza si in lumea reala.