Ma consider prea liber.
Ma afecteaza, grav, in special cand langa mine in busul si-asa plin sta un imbecil cu masca sub nas... adica acei magari care nu inteleg ca libertatea lor se termina acolo unde incepe libertatea mea sunt problema.
Salut!
La momentul de fata, tuturor li se reduce din libertate, dar este un motiv justificat. Nu ne-am pierdut dreptul la libertate, o vom recapata. Cand? Cand lumea va fi imunizata.
Vaccinare, purtare de masti si distantare sociala ne va readuce "libertatea".
Ești obligat să lucrezi,ești obligat să plătești,dar da ești liber să îți alegi locul de munca,și modul/locul de plată. Ești liber să pescuiești,daca ai platit,și dacă nu e închis sezonul, și dacă ai voie in acel loc, și doar anumite specii de pești și doar o anumită lungime. Ești liber să faci casa familie copii, daca plătești și doar de la o anumită vârstă și doar cu cine vor ai tai. Și exemplele continua, deci santem liberi?
Eu zic ca daca ne luma dupa ce zice aici asa este: "Posibilitatea de acțiune conștientă a oamenilor în condițiile cunoașterii din ce în ce mai profunde a legilor de dezvoltare a naturii și societății. Libertatea nu constă în visata independență față de legile naturii, ci în cunoașterea acestor legi și în posibilitatea deschisă prin acest fapt de a le pune sistematic în acțiune pentru atingerea anumitor scopuri. "
https://www.qdictionar.com/definitie-dex/libertate.php
BitchInRedDress întreabă: