Si mie mi-a dat ignore, cred ca din acelasi motiv, a vazut ca nu are cu cine discuta. Grey e genul de om care trebuie sa-si hraneasca constant orgoliul, in mintea lui e cel mai destept. Cand apare altcineva si ii demonteaza teoriile, ii demonstreaza ca argumentele lui sunt gresite si ca el e doar un atarnache cu impresii de diva ii da ignore sub pretextul ca nu are cu cine discuta si ca i se raspunde cu aberatii. Vorbeste despre argumente pertinente cand sigurele argumente pe care le foloseste el sunt starile emotionale si stereotipurile imprumutate de la bunica-sa. Singura cauza pierduta sunt prostii cu apucaturi de profeti. Si Gray e o cauza pierduta... Cred ca are jumatate de site la ignore, singurii carora nu le da ignore sunt cei care nu il contrazic si, evident, fetele.
"Inteligenta unui individ se masoara in cantitatea de incertitudini pe care e capabil sa le suporte."
Frate, ai fost student. Stii ce înseamnă sa ai prea mult timp in afara sesiunii. Timp din plin pentru văzut filme si seriale dar doar ultima zi pentru invatat la examene (nu ca as generaliza - descriu doar studentul de rând).
Nu poti sa vezi tone de filme si sa nu alegi ceva. Te-ai uitat doar ca sa treacă timpul in cazul asta. E adevărat ca nu pot sa zici un singur film. E aiurea sa iti placa doar o anumita muzica sau doar un anumit film. Asta a inteles doar Coquina eronat. Dar sa nu stii sa spui absolut deloc ce iti place e grav! Asta nu e inteligenta! E chiar opusul.
Eu eram in pozitia in care enumeram 60 de filme sau carti (exagerez bineinteles) pe principiul ca fiecare avea ceva al lui/ei, o anumita perspectiva care a contat si conta in continuare.
Cu timpul am reusit sa mai rezum si eu. Insa se mai intampla ceva. Chestiile astea se schimba. Prima data cand vezi un rahat pe strada te supara ca il vezi. Apoi esti nevoit sa treci pe langa si miroase urat. Asta e. Cum zice un prieten: no, viata-i dura. La fel si pe principiul de aspect pozitiv. Prima data cand cunosti o tipa faina vrei sa apuci sa o vezi cat mai bine. Apoi sa ii vorbesti. Apoi sa ii ei un numar. Apoi sa te vezi cu ea. Apoi sa fie a ta o noapte. Apoi sa fie primul lucru pe care il vezi inainte sa dormi si cum te trezesti.
Ideea e ca perceptiile tale asupra experientei de viata se schimba. Se spune ca o carte are doi scriitori. Cel care a scris-o si tu. Daca o mai citesti o data primul scriitor e acelasi. Al doilea nu.
As putea sa iti spun acum 2-3 filme preferate. Facand o analiza oarecum. Daca ma intrebi nu maine, dar peste 1 saptamana, ti-as raspunde cu totul alte 3 si nici macar nu mi-as aminti de alea pentru ca filtrul prin care le masor e un altul.
Si pare cumva stupida toata contradictia asta. De asta unii pur si simplu preferam sa ne bucuram cand ne reamintim de ele si cam atat.
Eu nu stiu nici ce am mancat azi la pranz. Ce sa zic de ieri sau acu 1 saptamana. Cam asa si aici. Asta nu inseamna ca intr-un anumit context nu o sa imi aduc aminte. Dar nu cu un efort constient. Nu la comanda. E greu de explicat pentru un altul care nu vede lucrurile asa si chiar simt ca am pierdut din claritate in ultimele idei, dar n-am chef sa revizuiesc.
DarkSkyIsland e o cauză pierdută în foarte multe subiecte. Un om inteligent care a văzut mai multe filme din mai multe genuri poate să fie nehotărât în alegerea filmului preferat deoarece sunt filme care aparțin altor sfere cu caracteristici bune amândouă dar de altă natură iar acel om putând prefera mai multe stiluri de filme are tot dreptul să fie nehotărât.
Nu că nu îi fac față, ci din contră, văd că nu am cu cine să discut, o ține pe a lui și vine întruna să îmi răspundă cu aberații. Am zis că nu are rost să îmi bat capul cu răspunsurile lui. Nu văd de ce m-aș face de râs dacă nu aș mai vrea să mi se răspundă mereu cu aceleași inepții. Cazuele pierdute așa rămân în general, degeaba le oferi argumente pertinente la erorile pe care le fac, îți pierzi timpul în zadar iar în cazul meu mi s-a demonstrat de foarte multe ori asta. Mie nu îmi place să îmi bat capul cu din ăștia în general, mă plictisesc repede de ei.
Si mie mi-a dat ignore, cred ca din acelasi motiv, a vazut ca nu are cu cine discuta. Grey e genul de om care trebuie sa-si hraneasca constant orgoliul, in mintea lui e cel mai destept. Cand apare altcineva si ii demonteaza teoriile, ii demonstreaza ca argumentele lui sunt gresite si ca el e doar un atarnache cu impresii de diva ii da ignore sub pretextul ca nu are cu cine discuta si ca i se raspunde cu aberatii. Vorbeste despre argumente pertinente cand sigurele argumente pe care le foloseste el sunt starile emotionale si stereotipurile imprumutate de la bunica-sa. Singura cauza pierduta sunt prostii cu apucaturi de profeti. Si Gray e o cauza pierduta... Cred ca are jumatate de site la ignore, singurii carora nu le da ignore sunt cei care nu il contrazic si, evident, fetele.
Lhttps://dexonline.ro/definitie/cinefi
Conform dex paleta se indreapta in favoarea ta 90%
Adica amatori? Corect. Deci in favoarea mea!
I-auziiii mamaitza tine cu mineeeee
https://www.youtube.com/watch?v=TYVhREu15bI
Mamaitza n-avea ochelarii aia buni.
,,Copiii ''' nu va certati ca va pedepsesc
Mindfulness întreabă: