Consider pierdere de timp orice 'batalie' intre doua genuri muzicale, ori mai bine zis, intre fanii unor genuri muzicale diferite.
Dar daca ma cobor la nivelul asta, atat manelele cat si rap/hip-hop-ul au niste versuri de rahat. Apreciez ambele genuri, dar as simti ca ma fac de ras, daca as interpreta asa ceva pe o scena, in fata oamenilor.
Deci? Ce argumente ai impotriva lor? Si ce muzica asculti?
Nu am nevoie de argumente, pur si simplu urasc manelele.
Ascult de obicei pop, rock, urban, dance, rap, dubstep, electro, trap, hiphop, house, edm, dnb, lofi hiphop, si genuri similare. Mai ascult si clasica uneori.
Argumente împotriva manelelor în 2021? Dacă îți place muzica și CUNOȘTI muzica, nici împotriva manelelor nu ai ceva de spus, pentru că înțelegi fenomenul. Rap-ul și hip hop-ul comercial? Sure, se aseamănă. Dar dacă nu ești newbie, vezi lucrurile altfel. Totuși, aroganța e stupidă mereu.
Eu m-am saturat de ipocrizie. Cum poti sa zici ca toate manelele au de exemplu un mesaj negativ? La fel e si in cazul multor piese Rap, unde se vorbeste numai de alcool iarba etc.
Manelele indica un nivel de cultura relativ indoielnic
Eu ascult foarte rar
Probabil este un stereotip sau o generalizare. Nu cred ca orice persoana care asculta manele este neaparat inculta
Se poate si asta...
Fiecare are gusturile lui, dar mie personal nu îmi plac, nu sunt obișnuită cu ele. Cele vechi poate sunt ok, dar astea noi par cantate de afoni.
Corect. Pai daca e sa o luam asa cam toate muzicile noi mi-i se par prostești.