Hey GreyN! ツ
ஜ In primul rand multumesc mult pentru acele 7 fundite de aseara.
Apreciez mult asta, imi pare bine ca ti-au placut acele raspunsuri. :D
★Acum despre intrebarea ta.
Eu consider ca exista si miracole.
Eu unul sunt inca mic, pentru mine acest termen de miracol este unul relativ, nu reprezinta cine stie ce intrucat inca nu am iesit in viata ca sa am parte de asa ceva.
★Totusi sunt convins ca exista si miracole.
Oameni ce au boli incurabile dar care reusesc sa se vindece, oameni ce sufera rani fatale dar nu mor... oameni ce cad de la inaltimi uimitoare dar care pica pe plase, pe lucruri moi, chiar si pe frunzele copacilor dar care nu mor...
★Alte exemple.
Autorul Sven Hassel. A luptat in multe batalii din al 2-lea Razboi Mondial. Foarte multe batalii importante. Toti coechipierii sai au murit. El a trait.
Si-a pierdut vederea in totalitate in Batalia Berlinului si totusi...a fost in stare sa dicteze lucrurile prin care a trecut, realizand astfel cele 14 carti ce l-au facut cunoscut in toata lumea.
A murit in 2012. La 95 de ani.
Cineva care a luptat in cele mai sangeroase batalii ale omenirii, cineva care si-a vazut camarazii insangerati, arsi de vii, decapitati...un om care si-a pierdut vederea pentru totdeauna. Si totusi a supravietuit ca sa povesteasca chinul prin care a trecut.
★Alt exemplu ar fi Cotabita. Sper ca am scris bine...este acel jurat de la o emisiune cu niste copii ce canta *parca*.-Kidsing. A fost foarte bolnav insa si-a revenit. Poti cauta mai multe detalii pe google. Nu ma pricep la asta.
★Sunt multe exemple, sute, chiar mii insa trebuie sa fim atenti ca sa le putem observa.
http://www.acasatv.ro/......re-au.html
★Dupa cum poti observa miracole se intampla peste tot.
Este doar parerea mea.
Bafta si multumesc! ✌
Miracol e un termen vag. Poate ceva ce mie mi se pare normal tu il consideri " miracol" deci nu prea pot raspunde la intrebarea asta.
Iarăși răspunsul meu pentru Alex ți se adresează și ție...Off, off, secretoșilor!
Sunt chestii care pot parea ori jenante, ori stupide pentru altii.
Pentru alții mă dar mă vezi pe mine un idiot? Și de când te interesează pe tine ce cred alții?
Nu ma intereseaza, dar nu imi place sa stie.
Apropo, nu conteaza, ia ca a venit Blytzy. Sa-l citim.
" In primul rand multumesc mult pentru acele 7 fundite de aseara.
Apreciez mult asta, imi pare bine ca ti-au placut acele raspunsuri."
Cam așa fac, aștept să se strângă mai multe întrebări ca să se strângă și suficiente răspunsuri pentru a judeca cât mai bine cui acord funda, și dacă ți-am dat-o înseamnă că din perspectiva mea o meritai, deci nu ai pentru ce să îmi mulțumești, e munca ta.
Imi place cum gandesti. O sa fac si eu asa de acum incolo "aștept să se strângă mai multe întrebări ca să se strângă și suficiente răspunsuri pentru a judeca cât mai bine cui acord funda". Au fost dati cand am regretat ca nu am dat fundita altcuiva. O sa tin cont de asta.
O sa luam lumina de la tine cand va fi acel intuneric in noiembrie.
Valeii, lumina de la tine mi-a patruns in suflet si mi l-a spalat.
ia uite ce jeg iese din el.
http://postimg.org/image/ilnb2371p/
Nu. Eram la niste prieteni acasa, cainele era legat dar rupse lantu. Se plimba destul de agitat prin curte si la un moment dat taica-meu s-a dus sa ii dea un cartof. Am vrut sa ii dau si eu dar a sarit la mine. Nu am in memorie vizual momentul in care m-a muscat, tot ce imi amintesc e senzatia ca o sa sara pe mine, iar apoi m-am trezit in casa plin de sange. M-a gaurit in 4 locuri, pe taica-meu l-a muscat la cativa centimetri de artera femurala iar pe stapan de piept. Ciudat a fost faptul ca nu am simtit deloc durere atunci, probabil din cauza adrenalinei.
Eu credeam in miracole prostesti cand eram mica, pana au murit ai mei. Dupa ce au murit ai mei, gata cu prostiile de genul.
Cred ca exista coincidente fericite si coincidente nefericite, oportunitati luate si oportunitati ratate. Nu cred ca exista miracole.
Hmm..consider ca exista miracole, dar pana acum nu cred ca am avut parte de unul fabulos, ci doar de unele mici .
Nu e neapărat un miracol, dar eu așa îl văd.
Acum vreo 3 ani, am avut o ceartă în familie care s-a terminat foarte urât,ceva de genul ''Sper sa mori'', ''Sa dea Dumnezeu sa ajungi in mormant'', vorbele astea fiind spus de mama si bunica mea. Am plans mult atunci si m-am rugat si mai mult,nu si-au mai vorbit aproape un an si intr-o zi, nu stiu cum, le-am vazut vorbind dn nou si l-am considerat un miracol din partea Lui Dumnezu.
Nu stiu daca chiar e un miracol, dar pentru mine a insemnat mult.
Un alt exemplu ar fi urmatorul:
Profesoarei de romana i-a murit sotul si cand erau cu el la groapa ea a observat ca se misca si l-au dus la spital, si de fapt nu murise
Si da, consider ca exista miracole numai daca chiar crezi in ele.
Consider ca e un miracol sa exist.Am trecut de vreo 2-3 ori prin fata mortii. Vorbesc serios.
Si mai cred ca viata in sine, e un miracol..stii tu chestia cu aminoacizii si teoria producerii si existentei corpului uman.
NiiiaaRawwr întreabă:
rotrezestete întreabă:
alexalex_4604 întreabă:
ECUCI întreabă: