Inca nu am terminat liceul, dar iti dau dreptate. Chiar sunt cei mai frumosi ani. Acolo iti faci prieteni, te distrezi cu adevarat. :) http://www.youtube.com/watch?v=fcokoGjTpCQ&feature=related
Nu stiu nu am trecut prin acesti anii de aur sunt clasa a 7 a dar presupun ca DA
Intr-un cuvant:traumatizati
In mai multeaca as fi crezut ca e asa oribil la liceu pretuiam fiecare secunda pe care am petrecut-o cu fostii colegi din generala.Aici totul se reduce la verbul a invata. Daca nu ai medii peste 9 poti sa pleci.Acum am inteles de ce e asa prestigios liceul.Ca ii tine pe cei buni iar pe cei care nu fac fata si sunt mai rebeli ii "obliga" pe calea diplomatica sa se transfere.Profesorii sunt atat de exigenti si dau niste noteLucrari neanuntate, 3 luat pe gratis sau ca proful se simte rau si vrea sa faca si pe altul sa se simta rau etc
Cat despre colegi nu mai discutIi cunosc de doi ani si ceva si nu a fost niciun eveniment in care am avut ocazia sa interactionam si altfel decat ca la scoala. Discutiile noastre pe mess se rezuma la:"Bai ne da maine ala de biologie?"
"Da mai din ultimele 3 capitole"
"Ma duc dracu sa invat hai pa"
Colegii mei vor devenii mari medici intr-o zi.Stiu asta