Nea,cu toate certurile, cu toate greutățile, atâta timp cât sunt alaturi până la sfâtșit și când știu să lase unul de la altul, atunci se poate numi iubire adevărată. Dar e rară.
Iubirea adevărată este atunci când partanerul este primul și totodată ultimul. (asta din punctul meu de vedere)
Nu am cunoscut pana acum iubirea adevarata dar ea exista, adica trebuie sa fie pe undeva si acel suflet-pereche. cred ca iubirea ETERNA e mai greu de descoperit. poate ca exista si ea dar in niciun caz la aceeasi intensitate. dupa un timp ea ia forma respectului, increderii, si nu mai e pasiunea aceea inflacarata de la inceput.devine mai mult o afectiune puternica. visez totusi la tabloul acela cu doi batranei care se iubesc la fel ca la inceput si la iubirea aceea nemuritoare...cred ca cu toate visam
Eu am cunoscut-o. doar ca iubirea nu este reciproca. Si exista, desi in lumea asta mare ajungi sa-ti pierzi speranta cu unii oamenii; dar crede-ma exista o iubire in lume chiar si pentru tine ..pentru oricine, este acolo undeva care asteapta sa fie descoperita.
Iubirea este o legenda nimic nu e adevarat! este doar o chestie pe care „ei" vor sa ne facem sa o credem pentru manipulare in masa si mind controll!
angel10 întreabă:
Ilincutza20 întreabă: