| LoveÈℓa a întrebat:

Considerati ca ati cunoscut pana acum iubirea adevarata? Credeti ca ea exista sau este doar o legenda?(mdaa... stiu sunt 2 intrebari dar se completeaza una pe cealalta)

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Nea,cu toate certurile, cu toate greutățile, atâta timp cât sunt alaturi până la sfâtșit și când știu să lase unul de la altul, atunci se poate numi iubire adevărată. Dar e rară.

5 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Iubirea adevărată este atunci când partanerul este primul și totodată ultimul. (asta din punctul meu de vedere)

| LoveÈℓa explică (pentru Musique):

Daca ne gandim mult la iubirea adevarata gasim multe criterii care tot se aduna si par ca nu pot fi indeplinite toate.

| Musique a răspuns (pentru LoveÈℓa):

Nea,cu toate certurile, cu toate greutățile, atâta timp cât sunt alaturi până la sfâtșit și când știu să lase unul de la altul, atunci se poate numi iubire adevărată. Dar e rară.

| elenuyzy a răspuns:

Nu am cunoscut pana acum iubirea adevarata dar ea exista, adica trebuie sa fie pe undeva si acel suflet-pereche. cred ca iubirea ETERNA e mai greu de descoperit. poate ca exista si ea dar in niciun caz la aceeasi intensitate. dupa un timp ea ia forma respectului, increderii, si nu mai e pasiunea aceea inflacarata de la inceput.devine mai mult o afectiune puternica. visez totusi la tabloul acela cu doi batranei care se iubesc la fel ca la inceput si la iubirea aceea nemuritoare...cred ca cu toate visamhappy

| Ramonne a răspuns:

Eu am cunoscut-o. doar ca iubirea nu este reciproca. Si exista, desi in lumea asta mare ajungi sa-ti pierzi speranta cu unii oamenii; dar crede-ma exista o iubire in lume chiar si pentru tine ..pentru oricine, este acolo undeva care asteapta sa fie descoperita.

| Thilia_Andrei_1989 a răspuns:

Iubirea este o legenda nimic nu e adevarat! este doar o chestie pe care „ei" vor sa ne facem sa o credem pentru manipulare in masa si mind controll!