Da. Sunt sanatoasa, am un sot minunat, o familie unita, am o casa a mea (la care platesc rate), un serviciu bun, unde fac ce imi place si sunt respectata pentru munca mea, cativa prieteni extraordinari, imi permit sa ma plimb prin lume o data sau de doua ori pe an, imi pot cumpara aproape tot ce imi doresc.
Eu nu cred ca exista oamenii fericiti si doar ipocriti fericiti, crede-ma ca suntem depresivi majoritatea dintre noi, potrivit lui Abraham-Maslowne ascundem aceasta depresie in vici
http://dezvoltarea-personalitatii.blogspot.ro/......raham.html
Da, da, bineînţeles.
Dacă nu m-aş chinui aşa tare singură, ar fi minunat, dar mno.
Vrei să vorbeşti cu cineva despre? Vorbim pe privat?
A...
Nu, mulţumesc, fac faţă.
Sigur? Am obiceiul să îmi bag nasul! însă o fac cu plăcere, şi acolo unde cred că este nevoie de o vorbă bună sau de un sfat! Asta dacă sunt în măsură să-l pot da!
Da, sigur, e ok.
Mulţumesc încă o dată, într-adevăr uneori chiar avem nevoie de o vorbă bună, ahh, e minunată la momentul potrivit.
Ştiu! Tocmai de aceea mă ofer cui are nevoie! Dacă vrei dă doar de ştire! O fac cu mare plăcere!
Dar ce ai?
Ştiu ce ai, acum am văzut!
O descopăr în feicare zi tot mai mult! Nu aş putea să mă raportez la ce va fi, sper şi cred că va fi mai bine. Însă alegerile pe care le-am făcut m-au făcut omul de azi. Şi cred că înţelepciunea acumulată de-a lungul vieţii să îmi fie o călăuză bună, atât pentru mine cât şi pentru cei pe care voi putea şi voi reuşi să-i modelez. Sper că pe drumul cel bun!
Nici nu stiu cum sa zic... Da sau Nu, pentru ca ai mei sunt certati si se tot injura si cred ca ai avut si tu macar o data. o cearta intre parinti.
Da, şi ai mei se mai ceartă, dar se împacă repede, în fine.Aşa-s părinţii.
Ma cert cu parintii mei tot timpul, lucrez in 3 schimburi, ajung acasa obosit, vreau sa dorm şi nu pot deoarece tipa la mine ca nu fac nimic si cand ajung la munca ajung foarte obosit. ma sint singur deoarece mi-am pierdut bunicii, ei erau singuri care imi luau apararea in fata parintilor, prieteni nu am, din cauza barfei si a minciunii daca vb cu cineva se auzea diverse lucruri false despre mine, nici prietena nu am, ma simt aiurea cand vad cupluri pe strada tinandu-se de mana sau facand alte lucruri care le face orice cuplu, ma simt foarte aiure