| LenaCresida a întrebat:

Considerati ca copii care scriu cu stiloul in clasa a 8 -a sunt ratati? de ce?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Daca am ajuns sa catalogam un om drept ratat dupa pixul sau stiloul cu(,)care scrie...
Logic ca nu.
Mai degraba consider ratat unul care e in a 8a si nu stie sa scrie deloc

9 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mie mi se par ratati cei care scriu/spun cacofonii (ca copii), cei care nu stiu sa articuleze corect la plural cuvantul "copii" care, articulat, devine "copiii", cei care nu stiu ca, in general, dupa semnul intrebarii se incepe cu majuscula. In clasa a VIII-a, asa ceva este inadmisibil.
Cu ce scriu dudele astea e mult mai putin important.

| Dash a răspuns:

NU
dar nu vad de ce ar fi...

| FoarteLetargic a răspuns:

Nu, bineinteles. Fiecare scrie cu ce ii placewinking
Pace tiewinking

| LenaCresida explică:

Scuzati-mi intrebarea! dar eu scriu cu stiloul si sunt in a 5 - a si colegele imi tot repeta ca ar fi bine sa incep cu pixul, pentru ca atunci cand voi fi in a 8 - a e o rusine sa nu scrii cu pixul. mie mi se pare o prostie. imi place cu stiloul happy
P.S. : scuze pentru cacafonie :d

| ombladon a răspuns:

Daca scriu fara CACOFONII! nu are nimic

| MadduM a răspuns:

Păi, de ce să-i consider ratați? În primul rând cu ce-ți e ție mai comod și mai ușor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mentalitate o mai fi asta? Eu scriu cu stiloul si acum la facultate! Scriu cu ce apuc. Chiar si cu un banal creion. In plus, mi se pare ca scrii mai frumos cu stiloul sau macar cu un pix cu gel decat cu alt instrument de scris.
Conteaza ce scrii, cum scrii, nu cu ce scrii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cum sa fie ratati stiloul, pixul sunt si ele niste obiecte de scris. Nu vad sa fie ceva rusinos daca scrii cu ele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colegele tale habar n-au despre ce vorbesc! Adica vorbesc aiureli!