Uite, albastrel-alinu stiu, si eu sunt rr-ita. adica graseiez. lumea zice ca sunt draguta, prietenul meu ma adora ca vorbesc asa. eu nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa asta. uneori oamenii nu inteleg ceea ce spun, si trebuie sa vorbesc rar sau sa repet. oricum, problema e numai in mintea noastra. asta nu e un handicap, e un sharm personal pe care il avem. so.be happy and pleased!
Eu sunt rr-ita si cred ca in diverse situatii acest lucru poate fi si o calitate... dar si un defect pentru trebuie sa vb mai rar pentru ca cei din jur sa inteleaga ce vrei sa spui si altii pur si simplu isi bat joc de tine multora le plac oamenii rr-iti. ba chiar unii ar da orice sa fie asa si sincer nu'i inteleg
Nu e nici calitate dar nici defect trebuie doar sa ocolesti anumite cuvinte cred ca i-ti este greu dar nu e o problema grava eu sunt ss-it e mai grav ca toata lumea rade de mine oare exista un tratament pentru asa ceva. multumesc.
Oare exista vreo clinica ceva de genu sa pot face o operatie ceva sa scap de problema asta; as da oricat numai sa scap de problema asta. Daca siti ceva va rog sa i-mi spune-ti; va multumesc.