| CurcubeulColorat a întrebat:

Considerati ca sunteti o persoana puternica? Ce intelegeti prin persoana puternica? Sunteti dispusi sa riscati pentru a obtine ceva (nu neaparat din punct de vedere material)? Nu e nimic care sa ma determine sa pun intrebarile astea, dar vreau sa stiu cu sunt altii...

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Cred că cel mai mult contează modul în care reușim să depășim ostacolele, încercările la care ne supune viața. În opinia mea asta diferențiază oamenii puternici de cei slabi. Consider că sunt puternică pentru că, prin exerciții de voință, experiență de viață, cu demnitate și răbdare, am învățat că orice problemă are o soluție. Nu vine totul de la sine, nu-ți poți propune: "de mâine voi fi puternic!", este vorba despre autocunoaștere, despre toleranța față de semeni, e vorba despre armonia care ar trebui să ne guverneze. Caracterele se formează, puternic nu înseamnă dur, ci dimpotrivă, hotărât, onest, înțelept.
Țin mine că în adolescență visam la idealul uman descris de Confucius, dacă ai timp și chef nu strică să lecturezi și tu @CurcubeulColorat!
Cam asta cred eu despre oameni puternici.
Mari succese și o zi cu zambet!

| andragrigoras2000 a răspuns:

Asa si asahappysunt un pcic cam sensibilahappynu ma desemnez pe locul 1 pentru persoana puternicalaughing
prin persoana p[uternica inteleg asta:sa tii piept oricarui obstacol,daca cineva din familie,prieten ieste bolnav sa nu te sperii.
oarecum.dar, daca cineva nu vrea sa ma integrez intr-un cgrup sau ceva de genu, nu insist.imi pastrez demnitateahappy
nu sunt o pr4esoiana tare puternica, dar am ceva din acest cuvantwinking
tata e o persoana extrem de puternicahappy
nu e nici o preoblema ca pui intrebarile, ba chiar dimpotriva.mi-a facut placere sa raspund la aceasta intrebare si zic adevarul.; 0
fundita pentru cum sunt?smug laughing

| Pho3nix a răspuns:

Pe parcurs am devenit puternic, caracter puternic, personalitate puternica.
Desi am aproape 18 ani, am avut cateva experiente in viata care pur si simplu m-au facut mai tare si vad altfel lumea. Sau mi s-au deschis ochii.
Stiu cum sa gandesc, stiu in cine sa am incredere, stiu cum sa rezolv si cele mai grele situatii, etc.
Am incredere in mine, cred in visele mele, ma cunosc destul de bine si stiu de ce sunt in stare. De obicei, cand imi propun sa fac ceva, o fac, sau cand imi doresc ceva, obtin si nu ma las.

| ZEU93 a răspuns:

Eu personal cred ca sunt o persoana puternica, am tarie de caracter, sunt dispus sa risc pentru ca de obicei riscul ma duce la castig big grin