| troleibuz a întrebat:

Considerati divortul o copilarie?

13 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu e o copilarie, dar a devenit la moda printre copii, aviz celor care au 18-25 de ani si deja au un divort la activ.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu, mai mult... copilaria este pana la casatoria respectiva, daca se ajunge la divort. Dar nu de partea persoanei care a pus suflet, ci de partea celei vinovate (daca exista una)

| T0T a răspuns:

Nu trebuie să fii copil pentru a face greșeli mari.

| SilentRain a răspuns:

O alegere, o necesitate

| Nemessys a răspuns:

Este o alegere si atat.

| troleibuz explică (pentru Nemessys):

''Cand NU e cazul de adulter atunci nu exista nicio justificare pentru divort.''
Ce parere ai?

| Nemessys a răspuns (pentru troleibuz):

Divortul este foarte asemanator cu o despartire. Doar ca implica mai multe batai de cap si birocratie.
Asa cum motivele pentru o despartire sunt nenumarate, asa pot fi si motivele pentru divort. Plictisire, violenta, manipulare, lipsa timpului, energiei.

Cel care a scris aia sunt si eu foarte curios... daca ar fi femeie si ar avea un sot violent, nu ar baga divort deoarece asta nu-i un motiv bun? Doar adulterul este? Hah...

| troleibuz explică (pentru Nemessys):

Asta l-am intrebat si eu. Astept raspuns.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu, este o decizie luată in cazul in care toate soluțiile de împăcare intre cei doi soți au dat greș.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.E firesc sa renunti la ceva ce nu merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai prostii stau si se chinuie

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Stau si se chinuie deoarece considera acel ceva,, greu" ca fiind o normalitate. Nu vorbesc doar de divort, ci de multe altele. Traiesc o viata grea dar nu fac nimic impotriva asta deoarece asa este,, normal" ca viata sa fie grea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar dacă motivele pentru care se ajunge la el sunt stupide şi s-ar putea rezolva cumva lucrurile,iar cei doi după o perioadă de la divorţ îşi dau seama că de fapt încă se iubesc şi se împacă.Mi se pare prea pueril să te arunci repede la footut de timp,de nervi şi de bani fără să te gândeşti dacă nu cumva există soluţii pentru acele probleme ca mai apoi să te întorci la acea persoană.Mai ales dacă cei doi au o vârstă,sunt împreună de mai mulţi ani sau au copii (mici).
În rest,în caz de adulter,partener violent, alcoolic, drogat, toxic în general sau pur şi simplu dacă cei doi nu se mai înţeleg nicicum şi nu mai e nimic de reparat, mi se pare firesc şi corect să se ajungă la aşa ceva.