| Geanin a întrebat:

Considerati invidia un sentiment bun?

16 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Este un sentiment bun atata timp cat te face sa evoluezi. Daca te motiveaza indeajuns de mult incat sa-ti spui "vreau sa ajung ca acea persoana si chiar sa o depasesc", atunci e ok. Daca insa doar stai in pestera ta si doar ii invidiezi pentru ce au ei iar tu nu ai fiindca nu faci nimic, atunci nu.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Categoric nu.

| alexandrualind a răspuns:

Nu.

| Copac13 a răspuns:

Da eu un sentiment normal

| Aberdeen a răspuns:

Dacă te ambiționează, și te face să reușești să te depășești la un moment dat, da, e un sentiment aparent bun.
Dar în general, invidia e o otravă care te omoară prin interior, încet și în chinuri. straight face

| Drimmero a răspuns (pentru Aberdeen):

Asta asa este, ai dreptate! Divin avatar/

| Aberdeen a răspuns (pentru Drimmero):

Mersi!
Divin, ca mine. d'oh star

Daca tu zici, pot eu sa te contrazic, draga?

Nu, nu. Ai văzut că știi?

Cum sa nu stiu, atat de inapoiat si atat de sus urcat in cocotier ma credeai tu pe mine?

:3

E vreun raspuns afirmativ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Nu castigi absolut nimic fiind invidios-doar rautate!

| CinevaAnonimă a răspuns:

NU.Invidia poate afecta negativ psihicul. Si in plus, nimianui nu-i place sa fie invidios sau invidiat.

| FataȘarpe a răspuns:

Invidia de ucide. Invidia e rea. Invidia face parte din orice om, dar odar cei cu succes in viata vor reusi s-o controleze. Daca lasi invidia sa te conduca o sa ajungi un gunoi mai mare decat esti. happy Tru laif raigt hiar.

| Decicumzici a răspuns:

Invidie au oamenii lenesi si slabi de inger. Daca ai mandrie si caracter vei face de unul singur tot ce iti doresti. Decat sa invidiezi mai bine pui mana si lucrezi si iti faci singur destinul, bine trebuie si minte pentru asta.

Întrebări similare