In niciun caz, chiar daca anii aceia au trecut, noi tot ne simtim copii, numai ca pe dinauntru. Fiecare din nou se simte copil.
Nu e de loc un gest deplasat, in sufletul fiecaruia om salasuieste un copil, problema e ca unii recunosc, altii nu...
Nu neaparat... Avem nevoie de copilariile astea uneori. Ne fac sa ne simtim mai bine. Important e sa nu exagerezi cu comportamentul asta, sau sa nu il folosesti cand e o situatie care necesita seriozitare.
Chiar daca suntem trecuti de pragul adolescentei, toti ascundem in noi un suflet de copil, ce asteapta sa fie descoperit la un moment dat.Cu totii am fost copii si ne-am bucurat de copilarie.
E bine sa te simti tanar(copil)...chiar daca zici ca ai trecut de varsta respectiva. asculta-ti inima si te simti mereu tanar...viata trebui traita frumos...ca doar una e!
Nu este deplasat deloc...toti ne simtim copii chiar si la o varsta inaintata
am trecut prin aceasta perioada si uneori ne e dor sa mai traim acele momente...atunci am invatat multe lucruri aveam o viata fara griji...cui nu. i place oare?
asa ca bucura. te k ai un copil si k te simti si tu la fel
Fiecare om este copil pana va murii daca stie sa fie copil...eu am 19 ani si tot copil ma consider
RADUCU12369 întreabă: