Da, o poti strica. Daca nu-ti urmezi pasiunea deja te poti considera un ''stricat''. Doar asa, cand ai o oportunitate.
Nu cred ca se poate strica mai mult. In sensul ca viata e asa cum e. Nu poti sa o faci mai "urata". Poti doar sa o faci mai frumoasa.
Nu intenționat. Aici nu e vorba de deciziile mele pe care nu le-am regretat absolut niciodată, ci de felul meu de a fi care uneori mă poate trage în jos și are șanse să o facă într-un mod urât, nu știu cât de mari.
Atat timp cat suntem impiedicati de bani si de cei ce ne inconjoara in drumul spre visele noastre, consider ca da imi irosesc viata, imi irosesc toate posibilitatile de a fi fericit.
Asta e parerea mea.
Da.
Când faci ceva ce nu te ajută cu nimic, când nu faci ceea ce îţi doreşti, când asculţi de gura lumii...
Da.
Atunci cand nu iti urmezi pasiunea, cand faci ce e mai bine pentru altii, nu pentru tine.
Cateodata,doar stand pe site-ul acesta, ma gandesc ca imi irosesc viata. Dar apoi ceva ma surprinde mereu.
Normal. Îmi pot strica viața prin simpla lamentare, și irosi prin activități inutile. Dar n-am s-o fac.
Cand porti masti ca sa iti faci prieteni care o sa dispara cand iti dai masca jos, sau sa iti faci o iubita care o sa te lase tot cand iti dai masca jos.Cand faci, spui, lucruri care sunt in contradictie cu ceea ce simti tu. Cand nu incerci sa depasesti problemele pe care le ai, si te infunzi in vicii, si adaugi altele noi.ETC ETC ETC Sunt FOARTE multe.
Când alții scriu pagini despre tine la notițe, petrecându-şi nopțiile gândindu-se la tine iar în cele din urmă, tu alegi persoana care abia îți dă un mesaj.
Sau petrecându-ți nopțiile îngăduind melancoliei să pună stăpânire pe corpul tău, când ai putea doar să citeşti pentru a te distrage.
Şi să îngădui gândurilor care te distrug să fie prezente mereu, când ai putea doar să te chinui să le faci să dispară şi să te axezi pe cele plăcute.
Am patit...
That sucks, huh?
Yeah...
Da, imi pot strica viata. Chiar foarte mult, daca nu invat, daca nu iau aminte la sfaturile celor din jur, daca umblu cu cine nu trebuie si daca ratez sansele pe care le primesc. Destul?
Da,o poti strica.
Dupa parerea mea eu mi-a pot strica prin lucrurile pe care le fac ( nu ascult sfaturile celor din jurul meu) sau daca nu imi urmez visul meu sa fac ceea ce vreau eu nu ceea ce vor altii -_-.etc.