Buna! Nu vad de ce ar conta locul de munca dar pentru unii oameni cred ca conteaza. Atata timp cat este un job, ce conteaza ca face bani din publicitate pe Instagram sau din lucrul la o banca? Atata timp cat totul este ok, bine ca lucreaza si are proprii bani.
Depinde de varsta.
Pana in 25 de ani nu cred ca e important, dar dupa aceasta varsta, locul de munca influenteaza calitatea vietii.
In plus, profesia spune multe despre o persoana.
Bine, personal nu am nici o problema cu persoanele care se orienteaza doar dupa castig, si lucreaza orice, fara sa-si valorifice eventualul potential intelectual. Chiar fac parte din "clasa" asta, am mers zilier pe santiere si in agricultura, atunci cand timpul imi permitea, iar plata si persoanele erau ok.
As putea fi cu o influencer-ita, cu conditia sa nu fie doar un material de laba.
Nu am o problema nici cu cele care fac OF, dar unele efectiv nu pot lega trei propozitii.
Pentru mine conteaza in intemeierea unei relatii in primul rand atractia fizica, sa-mi placa personalitatea, sa avem lucruri in comun, sa facem diverse activitati. Depinde ce inseamna influencerita, a mai zis cineva pe aici ca ar fi ok atata timp cat nu e material de l4b4 pe internet, adica asta nu mi-ar oica prea bine, e ok atata timp cat posteaza pe Youtube fiind vloggerita, are o afacere pe Instagram, eu asta inteleg prin influencerita. Poate sa mi se puna pata si pe barmanita care ma serveste cu niste Whisky, dar poate sa mi se puna pata si pe una cu functie mai inalta (nu e neaparat obligatoriu sa fie reciproc, dar asa ca si chestie), jobul il pun pe un loc mai jos, altceva primeaza la mine cand e vorba de o partenera, toate se rezuma la atractie cu totul.
Când vrei sa ai o relație serioasa contează sa fi stabil ca om pe majoritatea planurilor și responsabil.
Sa fi infuencer pe internet e mișto pentru tine ca interacționezi cu oameni si faci bănuți.Doar ca exista posibilitatea ca persoana ce incepe o relatie cu tine sa o facă din interes, sau pentru propria reclama.Sau,exista posibilitatea sa dai peste un om ok ce nu prea vrea ca tu sa stai toată ziua cu fel și fel de baieti/fete, sa fi agasat/ă cu mesaje libidinoase sau chiar hartuit/ă și etc.