| BUBULINA a întrebat:

Conteaza pentru voi cum se imbraca partenerul de viata?

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Normal, eu la asta ma uit prima data, ca na...as fii ipocrita sa spun k m atrage carcterul:-@ bla bla bla...prima data te atrage aspectul fizic nu zic sa fie vreun mister dar nici asa.:Dhttp://vegas.img.napkinnights.com/......3.jpg...eu la as cv nu m-as uita nici batuta.pe cand la...:x:x:xhttp://4.bp.blogspot.com/......072307.jpg

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Absolut, ma reprezinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai degraba conteaza cum se dezbraca. smug

| DeeaPustoaica a răspuns:

laughing sunt copil dar m`ar deranja pentru ca nu l`as lua de brat imbracat ca un cersetor laughing).

| inna a răspuns:

Da conteaza... mi-ar placea sa avem acelasi stil.laughing

Doar nu o sa ma vezi pe mine ca umblu cu un emo, roker, manelist daca nu ma reprezinta...hee hee.

| juniper a răspuns:

Conteaza, bineinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E primul lucru la care ma uit la o fata: felul ei de a fi, daca e ingrijita, aranjata si imbracata bine! Asa cum a spus si @Inna, nu o sa ma vedeti niciodata cu o pitzipoanca manelista, si cu atat mai mult cu o punkeritza, rockeritza sau emo.
Partenera mea de viata va avea acelasi stil cu mine si va purta bineinteles hainutze cumparate de mine! (deci care ne plac amandorura).
PS: ignorati "costumatia" din poza de la avatar. laughing e o poza veche de 4 ani iar acel stil "macho" nu ma mai reprezinta. tongue

| Gabystelistu95 a răspuns:

Desigur big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Categoric, este oglinda mea.
Trebuie să fie tot timpul îngrijit.
Pa, pa.

| francesca a răspuns:

Clar! mie imi place stilul elegant... mi-a luat ceva pana i-am mai schimbat din gusturile iubitului... dar in cele din urma a meritatbig grin

| Gregory a răspuns:

Buna! Din punctul meu de vedere conteaza ce are in suflet si in minte, decat cum se imbraca. Nu haina face pe om. Pe degeaba este imbracata dupa ultima moda, daca nu pot sa schimb doua vorbe cu ea...