| claudia_9054 a întrebat:

CONTINUARE LA INTRABAREA DE SUS===Cineva mi-a spus ca vrea sa profite ca e barbat...Nu,nu vrea asta, daca era vb de asa ceva profita pana acum si era disparea... O data mi-a spus ca ma cam grabesc, nu este pacat sa trecem peste o perioada a cunoasterii care poate fi atat de frumoasa... Dar eu cred ca 4 5 luni sa iesi constant si sa nu deschizi subiectul de o relatie e cam mult, nu? Am mai fost intrebata daca el chiar mi-a dat sperante...eu asa cred, deodata ce mi-a luat un buchet de 30 de trandafiri 1 data, peste ceva timp un parfum...asta nu o faci pentru. oricare femeie. Una din melodiile pe care mi le-a trimis pe mess este "dangerously in love"-Byonce, care are un mesaj de m-a lasat fara cuvinte...Sa nu uitam ca are iubita, o fi la inceput sau deja a devenit plicisitoare pentru el si iesea cu mine in speranta ca se indeparteaza de ea? Nu pot sa il intreb pentru ca evita raspunsul...Azi s-a produs inevitabilul si am vb cu el...acum vb frumos acum e sifonat... M-a intrebat daca sunt"mai ok"...pentru ca stie ca il plac foarte tare... i-am zis ca da, sunt ok, pe el il pot minti insa inima nu. Ii vorbesc rece dar asta nu ma face sa incetez sa ma gandesc la el, poate credeti ca sunt nebuna dar m-am indragostit de el fara sa avem o relatie...si nu mai sunt o copila la 20 de ani(el are 27)...adica,nu mai e "indragosteala aia de pe bancile scolii"...

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Te legi la cap fara sa te doara. Cand un barbat spune ca sunteti doar amici, crede-l pe cuvant. Cand iti spune ca te va suna el, n-o va face. Cand spune ca nu il interesezi, chiar asa e!

Lasa timpul sa vindece si iesi afara sa te distrezi: pana la sfarsitul verii te mai indragostesti de 3 ori!

3 răspunsuri:
| claudya a răspuns:

Dar nu prea stii ce vrei si nici el ...trebuie sa mai "cresteti"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama draga, probabil ca omu a vrut sa fie dragut cu tine si sa iti mai ungi suferinta cu cate un parfum bun, se mai intampla. un parfum, un buchet de flori, un telefon si un mesaj? cum spuneam, baiat finut. vrea sa nu suferi.si atat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca nu tia luat ochii cu un parfum si un buchet de flori.ar insemna ca te vinzi cam ieftin daca el e mai indiferent un pic.