Acel moment cand o vezi una buna la TV/pe net si n-ai nici macar cum s-o atingi...
Acel moment cand trebuie sa iti faci temele si tu stai pe calculator in discutii interesante.
Acel moment cand saluti pe cineva cu mana si observi ca nu te-a vazut si lumea se uita la tine ca la felul 14. Acel moment cand ai ajuns la destinatie si ti-ai amintit ca ai uitat ceva. Acel moment cand iti vine sa razi in momente nepotrivite. Acel moment cand te simti penibil chiar si cand nu ai de ce ( asta mai mult in cazul meu) .
...sacrifici un miel in numele lu' Azazel dar ai uitat sa desenezi pentagrama.Oh, you silly goose.
Acel moment cand profesoara spune : '' Hai, cine vrea sa iasa la tabla?! '', iar tu te prefaci ca scrii, ca sa nu te scoata ( asta se intampla la mate, uneori...)
Acel moment când începe melodia asta :3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=f0EQlIzPowM
Acel moment cand stiu ca mai este putin si terminam scoala dar ce este mai greu abia acum urmeaza.
Acel moment cand gandesti cu voce tare pe strada si nu mai esti cu nimeni si lumea se uita la tine ca la o nebuna ( mi se intampla mai ales, si uneori in autobuz )