| SunnyDay88 a întrebat:

Copii, explicati-mi si mie ce inseamna "kino", ca daca intreb pe cineva de varsta mea sigur nu stie.

15 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Buna happy
Contact fizic direct. De obicei de natura sexuala, este folosit pentru a aduce femeie intr-o stare mai sexuala. De exemplu, atingerea bratelor sale, a incheieturii, te joci cu parul ei, ii pui mana pe picioare, pe fese etc. De obicei Kino joaca un rol direct in seductie.
Sau!
Kino = cinematograf (în limba rusă, norvegiană şi germană)
Kino = cameră mobilă de filmat (în limbajul din Stargate Universe)
Kino = preludiul exercitat asupra unei femei înainte cu mult de actul sexual efectiv.

| SunnyDay88 explică (pentru OnuOnulică):

Ok. este un joc cu intentia de-a starni dorinta sexuala. cat de inocent e? adica unde se opreste? banuiesc ca saruturil nu fac parte din procedura asta, sau da? care e diferenta dintre el si preludiu? sau sunt sinonime?

| OnuOnulică a răspuns (pentru SunnyDay88):

Si sarutările fac parte din asta happy
Si da sunt sinonime.

| SunnyDay88 explică (pentru OnuOnulică):

Mersi mult de raspuns. mi se pare o tampenie sa spui kino cand exista de atata timp cuvantul preludiu. ce s-au mai smecerit copii in ziua de azi(chiar si aia care au depasit o anumita varsta).

| OnuOnulică a răspuns (pentru SunnyDay88):

Cu placere mă bucur ca te-am ajutat happy
Sper ca te-am lamurit
Chiar daca sunt un baiat de 15 ani...

| anonim_4396 a răspuns (pentru SunnyDay88):

Pe cine intreba ea, copii laughing) rolling on the floor ptiu sa nu fi de deochi kiss

| Azµre a răspuns:

Wtf is kino?

| SunnyDay88 explică (pentru Azµre):

laughing))))) am avut exact aceeasi reactie cand m-am lovit de el in real life. si astia de varsta mea pe care i-am intrebat au dat-o pe aia cu cinematograful numai ca nu se potrivea contextului.

si cum am vazut ca pe site copii astia zic ca vor sa faca kino ba cu una ba cu alta am zis sa-i intreb pe ei ca sigur se pricep mai bine.

sper ca acuma stii si tu. nu stiu daca era necesar sa stim asta, dar uite ca in viata apar si situatii de asa natura si mai intalnim copii care nu mai au de mult sub 18 ani, care te proavoaca sa te intorci inapoi in timp.

| Danysan a răspuns:

E destul de bine ce s-a supus mai sus dar Kino se refera de fapt la atingeri si nu neaparat la asa zisele atingeri dinainte de actul sexual! E recomandat sa faci Kino cu o fata pe care o scoti in orasi -ca sa nu te creada pampalau sau prea timid! Depinde si de ea .Gen.Incearca sa o iei de mana sa o saruti sa o mangaii chiar daca ea se retrage (aww cat de nasol e sa treci de faza asta laughing/Nu uncurcati Kino cu preludiul :-p.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt copil si e prima data cand aud de asa ceva.

| SunnyDay88 explică (pentru anonim_4396):

Poate esti prea mic.

si eu prima oara tot aici am auzit, la colegii tai de 16-17ani.
cu ocazia asta o sa afli si tu inseamnawinking

Am 16 ani dar n-am mai auzit pana acum.
Zilnic inveti ceva nouhappy

| SunnyDay88 explică (pentru anonim_4396):

La varsta ta cred ca e necesar sa-l stii, ca de na e un cuvant al generatiei voastre.

la varsta mea, chiar nu cred ca era necesar. incontinuare mi se pare un cuvant stupid pe care nu-l inteleg. am inteles ce inseamna, dar nu stiu daca gesturile de curtare necesitau un cuvant asa.

Si mie mi se pare stupid si chiar nu ma intereseaza toate stupiditatile inventate de cei de varsta mea.

| Sashavalentine a răspuns:

Ce? laughing