| resident a întrebat:

Copilaria unde ai crescut credeti ca ne imfluenteaza pe mai tarziu visele cand dormim? Eu personal am copilarit si traiesc langa institutul de medicina legala (morga)cand eram mic trageam cu ochiu la cum taia un nene acolo oameni dupa ce nu mai traiau si sincer des am cosmaruri cu acel loc sadcand ma trezesc fugarit de zomby sau ceva de genul .ma trezesc transpirat si greu imi dau seama ce a fost

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Este normal sa se intample asa. Acum imi vine in minte imaginea unui copil care isi vede tatal spanzurat de exemplu. Sunt lucruri care te vor afecta o viata intreaga. Este o trauma. Mai ales pentru un copil care isi vede unul din parinti sau pe amandoi murind in fata lui.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cand esti copil aceste lucruri te marcheaza profund, dar si la oamenii maturi se poate intampla acelasi lucru.Sa vezi de ex. un accident de circulatie...

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Desigur...Copil fiind, te-a impresionat ceea ce-ai vazut...si ti-au ramas in memorie imaginile vazute atunci...Cred ca ar fi bine sa ceri ajutor medical...sa spui ceea ce vedeai in perioada aceea si cosmarurile care ti se repeta...Toate acestea pot avea un efect pe termen lung destul de neplacut!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu inca visez ca o fura pe mama cineva si vine Scooby Doo si o salveaza. laughing
Deci da, e foarte posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu umblam prin cimitir si speriam fetele noaptea cu fel de fel de cranii cind prindeam dezgropanii si nu am avut absolut niciodata vreo problema.Depinde cit slaba sau tare este firea fiecaruia.