Buna
Am primit darul cel mai de pret, acela de a face sarbatorile in sanul familiei si nu in alta parte.
Am trecut de faza darurilor, imi doresc doar sa fiu sanatoasa in jurul familiei.
Tu ce ai primit?
Craciun fericit
Pai mos craciun nu a venit anul asta la mine, ca anul trecut i-am furat nevasta, asa ca n-am primit nimic, singur mi-am facut cadou un Samsung a5, da acuma o saptamana
Are cine să te bată sau te ajut?
Nu este folosita cu scopul de a ma '' scarpina'' pe mine, o tin de colectie! Sa ma ajuti sa le numar?
Nu, voiam doar să te bat.
De ce sa ma bati? Am facut ceva rau pe langa faptul ca am postat pe TPU?
Nu, dar dacă tot ai primit un așa cadou, eu zic că ar fi păcat să nu-l folosești.
Bwuahahahaha! Nu ti-am zis ca le tin de colectie? Crezi ca doar unul am primit in toti anii?
Câte ai strâns până acum? măi, da rău mai ești.
Nu am stat sa le numar, d-aia ti-am cerut ajutorul, sunt prea multe. Nu e vorba ca am fost eu rau, dar mosul n-a avut idee ce sa-mi ia si a stiut ca daca primesc betigase am ce face cu ele, le tin de ''frumusete''.
Craciun Fericit! De la baiatul meu am primit o ciocolata pe care scria:Te iubesc mama! De la fata mea am primit cadou ca mi-a facut curatenie in casa, a impodobit bradul si casa, iar de la mama am primit cadou prajituri.
Eu am primit:
Un telefon Sansung Galaxy A3 alb cu husa
Dulciuri
Doua globulete cu doua personaje
O agenda cu un pix care luminează, scrie si poti umbla cu el pe telefon
Carti: Însemnările unei pustoaice volumele 2, 3, 4, 6... O carte despre câteva rase de câini, Momente si schite, o carte cu povesti
Un pulover
Un set care continea: o cana cu minioni, un breloc cu minioni si doua ciocolatele cu minioni
Pijamale cu minioni
Atât am primit...
NothingToEat întreabă: