Nu există moș crăciun, terminati cu prostiile astea, aia care a primit tablretă o are de la părintii ei, numai ei stiu săracii la ce au renuntat ca să i ia ei tabletă, unii au prea multe, altii nu au nici ce pune pe masă, halal țară de hoți.
Mos craciun nu exista, dar Craciunita da, pe tocuri de 15 cm, nu?
Știu și eu, dar am zis așa ca să fie mai în tema sărbătorilor. God, nu mai știți altceva decât seriozitate, umor->>niet!
Cei care primesc tablete, IPhone-uri, Ipod-uri, laptopuri etc de Crăciun sau cadou în general, bravo lor. Dacă părinții lor își permit, ce ar trebui: să nu le ofere propriilor copii, ci altora?
Trezește-te!
Apropo, nu îți mai bate capul cu cei care nu au ce pune pe masă. Dumnezeu dă la toată lumea, dar nu bagă în traistă.Nu-i vina mea că au ajuns așa. Să se ocupe cine poate.Eu am 16 ani, trebuie să îmi dau alocația că nu au alții ce pune pe masă? E adevărat că sunt unii fără posibilitatea de a muncii(handicap, bolii etc) cât și copii nevoiași; pentru aceștia aș da toată mâncarea care o am în casă, dar alții stau și așteaptă...așa că lasă-mă nene. Știu că lenea nu doare. Fă o chetă și ajută, că nu te oprește nimeni. Și eu am făcut fapte bune, fă și tu, că sunt gratis.
Bunaaaaaaa!
Craciun fericit si tie, amice!
Mie Mosul mi-a adus o tableta, dulciuri si haine! Tie?
Cristi,de ce te enervezi asa, tata? Glumeau si ei legat de 'Mosul'.
"halal tara "? sunt doar niste copiiiiii, omule.
Si ce daca sunt copii, trebuie sa fie mințiti?
justme_2041 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: