Nu e nici o lipsa de atentie si nici nimic... exista ceva dincolo de moarte si poate bunicul tau incearca sa-ti comunice ceva si insista pentru ca noi oamenii nu avem puterea de intelegere care ne trebuie in unele cazuri.
Stiu ca la inceput te sperii dar e ok ..nu-ti poate face ceva rau, mai ales ca ti-a fost ruda. Stai calm, linisteste-te, incearca sa te rogi un pic si din adancul sufletului inainte sa dormi, roaga-te ca orice ar fi sa isi gaseasca drumul si sa nu se mai intoarca. Eu fac de multe ori asa cand mi-e frica de ceva anume, si dupa ce termin simt o stare de totala liniste si orice mi s-ar fi parut ca vad prin camera dispare, simt in aer alt ambient, mai calm si linistit. Fa asta.
Eu cred ca ai ramas cu o mica trauma si amintire de la inmormantare, cu sperietura pentru ca oamenii cateodata tipa prea tare si se agita, iar tu copil fiind nu ai inteles la momentul acela mare lucru. Orice om mai slabut de inger se pierde cu totul cand ia parte la un eveniment funerar.
Stai calm, te rog, si fa cum ti-am spus. Incearca asta macar o data si ai sa vezi si incearca sa iei putina aghiasma de la bunica ta si sa stropesti un picut prin camera si pe hol.
Te imbratisez cu caldura si nu te speria, te rog ai grija de tine, totul o sa fie bine, iti promit ca asa va fi
Sunt jocuri ale mintii. Mai bine vorbeste cu un psiholog si spune-i ceea ce vezi si auzi. El te va ajuta sa scapi de toate acestea. Nu exista fantome.
@Mmooaarro Faptul ca tu intrebi daca ai innebunit deja poate fi un semn.
Singuratatea cred ca este cauza problemei tale care s-a legat de pierderea bunicului tau, asta te-a marcat.
Ar fi bine daca ai avea o relatie mai apropiata mai stransa cu parintii tai, mai ales cu mama ta.
Ar fi bine sa discuti si cu un psiholog pentru ca tu ce crezi real ca auzi sau vezi ar putea fi doar "jocul mintii".
Nu am vrut sa te supar. Eu am trecut exact prin ce ai trecut tu! Mie mi-a murit pisica si auzeam mieunat prin casa. Dupa ce am consultat un psiholog mi-am revenit. Sunt jocuri ale mintii din cauza faptului ca ai tinut la bunicul tau si ca e greu sa accepti ideea ca nu mai este. Scuza-ma inca odata daca te-am suparat dar nu mi-se pare c m zis ceva urat.
Poate crezi ca e bantuita casa, poate asa o fi[nu ma mai mira nimic in ziua de azi], cheama un preot sa sfanteasca casa
Hey! Si eu patesc la fel Cand raman singura acasa aud tot felul de chestii NU stiu ce sunt dar sfatul meu! Cand ti se intampla fa-ti SFANTA CRUCE si gandeste-te doar la Bunul nostru Dumnezeu. Stiu ca nu o sa ti se para un raspuns stralucit dar chiar te ajuta eu cand patesc asta imi trece si nu se mai intampla nimic sau vin parintii acasa. Sper sa te ajute sfatul meu :*
Poate traiesti rezultate calculatorului. (Sunete ciudate). Metin si Cs sa jucati ma! Si mie mi se intampla. Dupa ce nu am mai stat asa mult, nu mai aud nimic
Du-te la un psiholog! Ti se intampla chestiile astea doarece ai tinut mult la bunicul tau! si te gandesti uneori la el
Sincer eu cred ca este adevarat. La noi sunt chiar ..nu mai zic...In fine eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu un medium dar nu cred ca gasesti dar poate pe net da... poti merge si la un phisiholog
Si psihologii sunt oameni sa stiti ...si nu mereu te pot ajuta, nu e solutia ultima sa mergi la un psiholog.
Sa luam in calcul ca ar putea fi fantoma bunicului tau, in acest caz ti-as spune sa conctactezi un preot sau sa citesti din Biblie, in al doilea rand, cu jocurile minti, raspunsurile ti-au fost date.
Pai avand in vedera ca l-ai iubit si ai tinut la el sunt jocuri ale minti care ii simt lipsa.
Wow...salut naspa crede-ma sufletul bunicului tau inca bantuie prin casa e ceva demoniq el nu a vrut sa moara de asta sufletul lui nu a parasit casa cel mai bun sfat du-te la o manastire si cheama un preot de la manastire sa sfinteasca casa a si pune pe geamul unde a stat bunicul tau un pahar cu vin alb si o felie de panine iar daca a doua zi observi ca sa baut din vin si a mancat din paine cauta cat mai repede un preot din alt sat sau mai indicat ar fi de la o manastiree pfff naspa crede-ma
Asa a patit si o prietena ei i-a murit tatal si cand era singura numai cu fratele ei maai mic si cu nimeni altcineva se auzea ca si cum ar respira cineva in coltul peretelui sau se apasa clanta in sus si in jos ca si cum cineva ar incerca sa forteze usa.La scoala s-a facut un curs de psihologie pentru tinerii si chestia asta a ajutat-o tu ai suferit foarte mult cand bunicul tau a murit si poate la inmormantare iti tot spuneai " ce bine ar fi sa mai traiasca o zii ca sa imi iau ramas bun', iar din subconstientul tau tu ai zenzatia ca dorinta ti sa indeplinit.DEci nu ai innebunit ci ti-e incntinoare foarte dor de bunicul ta
Ar putea fi si jocuri ale mintii, dar nu este un "verdict final". Daca auzi sau vezi chestii ciudate, stai cateva nopti la un prieten si instaleaza o camera in dormitorul din casa ta.Iar daca ti-e frica sa mai intri in casa, poti chema preotul din sat sa sfinteasca locul.
E un sfat cam prostesc.
Parerea mea e sa chemati un preot ca sa va sfinteasca casa, el simte daca sunt spirite sau nu prezente in casa, dar macar pentru linistea ta sufleteasca ai putea sa il chemi si vezi ce va sfatuieste sa faceti! nu-i de joaca cu chestiile astea, parerea mea. daca ar fi sa fii nebun, ai pati lucruri ciudate si pe strada, dar din moment ce doar in casa patesti asa ceva, clar acolo e ceva necurat! doamne ajuta.
Sincer si eu am enzatia ca e cineva in spatele meu cand sunt la masa si scriu si doar lampa me aprinsa.Dar aprind televizorul sau aprind lumina. Crede-ma cel ma bine e sa mergi lapsiholog sa faci macar un consult
Nu este nimic grav Du-te la un psiholog deoarece moartea bunicului tau te-a afectat. Eu am cam aceeasi problema cand merg la cineva in casa si pentru catva timp sunt singura si este liniste Stiu ca nu este deloc placut, dar trebuie sa facem fata Unii spun ca este in mintea mea, altii ca-s nebunaa Nu-mi pasa de ce cred ceilalti Ei nu stiu prin ce trec.lor nu le este teama de chestiile gen'. Probabil daca mergi la un psiholog iti vei revenii Nu-ti mai fie teama Eu am incercat sa vorbesc cu chestia asta [ cand eram mai mica] si atunci mi-am dat seama ca sunt doar in mintea mea si eu mi le provoc! Iii Spune-am : Daca esti fantoma sau ceva, de ce ma bantui, de ce nu dai un semn>? Poate te va ajuta si pe tine acest lucru. Fundita?:]
Totul este doar in imaginatia ta nimic din ce spui nu este adevarat, podeaua si la mine scartaie, iar lumina aceea vine de la o sursa de ex o masina sau bec, cand mai simti ca e cineva in spatele tau inchinete spune-ti o rugaciune, nu exista spirite doar diavoli. Vorbeste cu ai tai ei te pot ajuta.
Si mie mi s-a intamplat ceva semanator. Intr-o zi am mers la verisoara mea..eram la pc si ascultam muzica cand dintr-o data se aude ceva iar eu i-am zis sa opreasca muzica si am ascultat cu atentie. Se auzea ca si cum cineva urca scarile venind spre noi am tot ascultat iar apoi am eu am mers repede sa vad cine e si cand am deschis usa nu era nimeni, apoi am venit iar la pc si nu a durat mult si a inceput iar. Si acum ma intreb de unde vendea sunetul acela. zici ca vendea cineva dar cand deschideam usa nu era nimeni.
MadaAwwr întreabă: