Uite, ca sa te calmezi, hop si eu!
De cand a inceput scoala, i-am hartuit pe cei care vroiau sa faca teme aici, alergand dupa intrebarile lor, luandu-i peste picior, postand intrebari militante...ei...sa stii ca in mare parte, mi-a iesit! Unii chiar sunt prietenii mei! Si tu acum vii, dupa ce ne-am omorat atata sa ii dam pe brazda, sa ne ceri sa-i izgonim?
E site-ul tuturor, problema ar fi sa fie moderatorii mai atenti, pentru ca imbecilitatea nu tine cont de varsta!
Poti sa pui intrebari deplasate si la 50 de ani!
Monica
Eu sunt contra. Fiindca acesti copii chiar au aceste probleme si ascunzandu-le sub pres nu le rezolvam si nici nu le facem sa dispara. Am fost impotriva rezolvarii temelor pe site fiindca mi se oareau periculoase, dar cele trei exemple de intrebari date de tine mi se par intrebari de bun-simt, necesitati la o anumita varsta, nu ma plictisesc si consider ca merita raspunsuri serioase. Mai degraba mi s-a parut plictisitoare si inutila intrebarea ta, pe care consider ca ai pus-o doar ca sa iesi in evidenta.
Acesti copii trebuie ajutati si indrumati, sunt "copii nostri" chiar daca uneori intrebarile lor ni se par fara nici o noima sau deplasate.
Dmonik pana acum am moderat niste intrebari, si crede-ma ca m-am minunat de ce am putut sa citesc acolo, sincer fac asta cu moderatul doar pentru a citi balivernele care nu prea ajung pe site...
On topic : Nu ai ce le face, sunt mici, nu au cu cine sa vorbeasca, parintii alearga prea mult dupa bani, ei au o multime de intrebari, si putine raspunsuri. Tin minte cand am intrebat-o pe mama ce inseamna sex oral (dar am folosit expresia aia din popor de incepe cu M )... doua zile s-a gandit la un raspuns si apoi mi-a spus direct in fata ce inseamna... am fost socat pentru ca nu ma asteptam ca mama sa spuna cuvintele alea... dar daca parintii lor nu le spun nici macar atat, atunci e grav
Sa nu fiu inteleasa gresit...ma refeream doar la intrebarile care ar putea sa le sau sa ne dauneze (ca nici eu nu's prea mare)
Depinde de intrebare. oricum am vz si eu multe intrebari stupide pe aici dar sunt unii copii care chiar au nevoie de explicatii...nu cea cu felatia... oricum sunt pro pe 3 sferturi
Nu ar trebui sa se intample asa ceva deoarece copii trebuie sa fie bine informati si acest site este tocmai pentru asa ceva.
Bine intr-adevar unii pun intrebari stupide dar de ce sa fim impotriva lor? Nu cred ca le pun la vrajeala, le pun sa se informeze... daca sunt copii trebuie sa stii ca si tu ai fost curios cand erai de varsta lor si vroiai sa stii cat mai multe si ca nici unul dintre noi nu s-a nascut geniu ca sa stie tot, iar daca nu ne place intrebarile puse nu suntem obligati sa raspundem sunt multe alte intrebari... sper ca m-am facut inteleasa...asta e parerea mea nu spun ca sunt impotriva sau pentru...mai spun doar ca acest site a fost facut pentru a informa si a fi informat indiferent de varsta...bye
Cred ca-i treaba moderatorilor! restul ...citeste, raspunde...sau trece mai departe!
@furni esti si tu sub varsta asta? Cam ca ei gandesti si tu! La unele categorii gen Dragoste si Sex ar trebui puse restrictii..Sa ii invete parintii lor daca vor sa inceapa viata sexuala de la 12 ani! Ce ii trebuie uneia de 15 ani sa stie ce-i aia felatie! Mi-se pare absurd! Nici nu ar trebui sa intre pe acest site copii sub 15 ani!
@furni ca raspuns la intrebarea ta! Daca ar fi sa ma iau dupa tine. cred ca pe la 9 ani! Esti multumita? Cam la asta se va ajunge daca o tinem tot asa?! Hai sa-i invatam sa si-o traga la 12 ani! Nu vrei asa?
@ sperantanegasita. cand iti vei gasi totusi speranta ai sa stii sa dai si raspunsuri relevante la intrebari! STUPID cu multa placere :*
BINGOOOOOOOO Cineva a nimerit raspunsul si a si vazut la ce ma refer! Restu`! Vai de capul vostru NU zice nimeni sa-i dam afara, ci sa nu mai fie lasati sa posteze prostii la anumite categorii! Mersi Dmonik! Sper ca si restul sa-si dea seama citindu-ti raspunsul. unde bat eu de fapt cu intrebarea pusa!
Voai, ce rautate esti crissule82...lasa sa traiasca si picii.ehh.si u ai fost la varsta aceea...)
Si mai zic o data: hop si eu! (se pot da doua fundite? Ca mai vreau! A inceput sa-mi placa!)
1. Cand a aparut intrebarea cu periuta de dinti ne-am adus aminte de ea si, iata, pana astazi!
2. Multi dintre noi, recunoasteti, au fost scandalizati si am pus pe marginea ei o gramada de intrebari, care au generat multe raspunsuri si multe fundite!
3. Nu-i primul post care trateaza acest subiect!
In virtutea acestor considerente, eu zic sa va revedeti raspunsurile si sa va mentineti linia rationamentelor! Alta data ati avut alta optiune si anume aceea de a disparea aceste intrebari legate de masturbare, felatie si ce altceva mai tine de baie si dormitor! Si acum... Ce tot divagati de la subiect?
Am obosit!
Monica
E sambataaaaaaaaaaaaaa!
M-ati aburit de tot
In primul rand si eu am 14 ani ...si poate ca unii pe la aceasta varsta nu au fost atat de bine informati si au facut marea prostie sa se culce cu baietii s. a. m. d.
App ce inseamna "felatie"? ca sincer chiar nu stiu...nici macar nu am mai auzit cuvantul asta pe cuvantul meu de onoare
App...acest site se numeste "toti pentru unu" asa ca daca cineva are o problema pune intrebarile ...cat de stupide sunt ele... ok dar cu bun simt nu porcarii de genu' periutei de dinti etc
Eu una nu cred asta deoarece mi se pare stupida intrebarea ta.Si ce daca o fata de 12 ani pune o intrebare de examplu cu ai spus tu ce inseamna felatia, mie nu mi se pare deloc stupid deoarece acelei fete ii e rusine sau jena sa intrebe pe mama ei sau tatal ei ce insamna felatia. Misepare chiar stupid sa iti intrebi parinti ce inseamna felatia.Si ce daca are 12 ani ea nu are voie sa stie cei felatia? Si in primul rand nu conteaza varsta.Si ce nu poti sa treci mai departe trebuie neaparet sa comentezi orice intrebare pe care o vezi si ti se pare tie stupida? Daca nu iti convine treci mai departe.