Intrebare (poate prosteasca): nu poate sa o coasa? Adica, daca ii place asa mult, ar putea incerca.Sunt diferite modalitati de a coase fara a lasa o urma foarte evidenta pe material.
E din fâș și este gaurita adânc, pana la acel puf din interior și am înțeles ca fâşul nu se poate repara, nici măcar dacă o duce la croitor dar ar putea acoperi cu un petic însă... Mai bine ii cumpăr una noua, eu o purtam în momentul în care s-a întâmplat, nu-i mare tragedie, e doar o geaca dar cum am zis și mai sus, nu em am stricat-o, nu sunt bogătancă și eu trebuie sa o plătesc dar e ok
Pai tocmai pentru ca geaca este buna in afara de acea gaura, ii place mult mamei si nu va dau banii afara din casa, m-am gandit ca ar putea sa o coasa.Problema nu e cat de adanca e gaura ci cat de extinsa este ca diametru.
Sunt multe metode (poti gasi si pe YouTube daca vrei) destul de simple care te ajuta sa cosi fara sa ramana prea evident.Sau poate pune acolo o sigla micuta, metalica de la orice marca pentru a acoperi si nu se vede urat.E ca si cum geaca ar fi de la acea firma.
Sunt doar niste idei...
Mda... Nasol. Mi se pare frumos felul in care a reactionat mama ta insa, fiindca nu s-a suparat si a ramas calma. Poti pune un petic sau o bucata de material ceva peste. Ma gandesc la acele floricele sau forme pe care le pui peste, ca sa arate mai bine, cred ca ar putea acoperi si nici nu ar arata rau. Incearca sa mergi la un atelier de croitorie sa intrebi ce s-ar putea face. Imi pare rau de situatia in care esti, chiar nu e vina ta. Felicitari pentru intentia de a-i cumpara alta geaca. Incearca sa o repari pe asta sa vezi daca se poate intai, iar daca nu merge ii poti lua una noua.