De unde rezulta ca profa era nebuna, iar tu.indragostit. Mie nu mi se pare hazliu, doar lipsit de respect.
gigiro, de ce nu gigiviena? nu vreau sa fiu critic dar pe cei care ati tradat poporul si in loc sa suferiti cu noi ati fugit care mai de care, tu in austria, fratimiu in austria, sor'mea in austria, dar ce are austria asta frate... e un loc numai lapte si miere? respect fata de cine, de aia care la sfirsitul anului isi cerea tributul? mai gigiau eu am respect de catedra ca d'aia sunt cine sunt adicatelea un mare sudor, asa ca vezi-ti de alpii tai si nu-ti mai da cu parerea daca nu gusti umorul, am zis!
Offf, afurisita zgripturoaica, mie mi s-a intamplat chiar saptamana trecuta cand am dat testul la cursul de suedeza, in loc sa raspund la intrebarile lor, am raspuns la intrebarile mele.Acum ma gandesc asa:fie ce-o fiO zi buna!
Evident! Este absolut simptomatic pentru cineva care gandeste DOAR cu ce are in pantaloni. Si... dintre cele doua personaje din clasa, imi pare rau sa te anunt ca unul e dus cu pluta. Si NU ma refer la profa.
Emilia19 întreabă: